• 瀏覽: 2,254
  • 回覆: 10
覺得自己社交圈子好細,又單身左好耐想拍拖。
身邊好多朋友,依家其實都係利用交友apps識人,但係我自己真係唔太鐘意玩

大家覺得仲有咩方法可以識多d朋友?

打電話 cold call

係度問就緊係鄉土開帖啦

我社交圈子都好細,冇乜朋友🙈

引用:
原帖由 19333 於 2022-9-21 15:41 發表
身邊好多朋友,依家其實都係利用交友apps識人,但係我自己真係唔太鐘意玩

Facebook 好多行山groups

引用:
原帖由 19333 於 2022-9-21 15:41 發表

去基吧試下吖,包你有大收穫

引用:

睇多啲電視/電影,留意吓啲搔首弄姿嘅演員係點樣演繹!!

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2022-9-22 08:24 發表

睇多啲電視/電影,留意吓啲搔首弄姿嘅演員係點樣演繹!!
你晚晚睇愛回家,講d野又唔覺得好笑咗

引用:
原帖由 葵興梁九記 於 2022-9-22 08:37 發表

你晚晚睇愛回家,講d野又唔覺得好笑咗
https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

睇回覆#8

你夠成日偷影女人裙底啦…

又唔見你攝影技術會有所進步~~

引用:

梗係香土係呢到啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]