• 瀏覽: 21,557
  • 回覆: 78
  • 追帖: 1
男友習慣熱就會赤膊。帶佢同我屋企人食飯,佢見熱就會當住我屋企人除衫。我試過話佢,仲俾我爸爸媽媽話。而家阿爸阿媽當正男友係自己個仔咁 佢就更有恃無恐係長輩面前赤膊。俾佢地吹脹

上show啲紋身畀你老豆老母睇啫

你有冇家姐細妹㗎?

引用:
原帖由 zzxxccvvv600 於 2022-9-20 19:32 發表
男友習慣熱就會赤膊。帶佢同我屋企人食飯,佢見熱就會當住我屋企人除衫。我試過話佢,仲俾我爸爸媽媽話。而家阿爸阿媽當正男友係自己個仔咁 佢就更有恃無恐係長輩面前赤膊。俾佢地吹脹
不難想像是什麼人, 但男友是樓主揀的, 你知架

係咪肥仔黎

有冇除褲?

引用:
原帖由 tintin310 於 2022-9-21 10:12 發表
係咪肥仔黎
大隻仔

引用:
原帖由 cmk0160 於 2022-9-21 00:44 發表
上show啲紋身畀你老豆老母睇啫
佢有紋身,不過爸爸媽媽覺得冇問題

引用:
原帖由 男人小笨象 於 2022-9-21 04:48 發表
你有冇家姐細妹㗎?
有家姐呀。以前除咗老豆成屋都係女人

引用:
原帖由 zzxxccvvv600 於 2022-9-21 12:56 發表

有家姐呀。以前除咗老豆成屋都係女人
咁真係要撿點下咯

引用:
原帖由 zzxxccvvv600 於 2022-9-20 19:32 發表
你都系男人得你媽系女人,冇所謂啦

唔係咁好wo

引用:
佢cheap
而你 low taste

你阿爸阿媽都ok,咪由佢囉

引用:
父母冇意見 係好事嚟

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]