• 瀏覽: 22,642
  • 回覆: 175
  • 追帖: 1
徐錦江望一眼就求婚重要婚後愉快添

近年好多人第一次見面基本上已有親密接觸,咁7日結冇問題喎

引用:
原帖由 小無相 於 2022-9-20 23:02 發表

七日有炸彈?
呢樣先勁👍  已經帖都印埋,  效率何其高。  真係好趕吓。

最緊要快
一見鐘情
二人同床
三褲膜清
四處咁摸
五指揸波
六指琴摩
七吋咁長
八吋咁濶
九龍公寓
十分過癮

引用:
原帖由 cvcv105 於 2022-9-20 22:04 發表
我同事,識左一日就結婚,初時聽以為講笑,後來其他同事証明左。我都覺得太激喇
似相親,岩就直接結婚,skip拍拖過程

關你鬼事咩

引用:
原帖由 clarexox 於 2022-9-21 01:33 發表

我有朋友係認識7日,第14日注冊。
你同事係1日就注冊?
第二日。

引用:
原帖由 薄荷朱古力~ 於 2022-9-21 07:26 發表

似相親,岩就直接結婚,skip拍拖過程
公司同事,好激!

引用:
原帖由 Bathsheba 於 2022-9-20 16:32 發表
最近收到封紅色炸彈,我個女仔fd明明就單身左好耐,一直都冇聽佢講有識到男朋友。收到佢結婚嘅消息真係好驚訝!同佢傾左先知,佢同未婚夫只係識左7日,就決定結婚!
因為怕佢父母會反對佢閃婚,朋友仲呃左佢阿爸阿媽話佢地係識左好耐。
但其實識左7日就結婚會唔會太快太衝動左D?佢地都唔係奉子成婚,點解咁急住結婚咁?佢竟然話因為佢覺得好愛佢另一半,所以7日令佢認定左一個人,可以同佢同度終生。
但係7日足夠 ...
係誇張了d.但無乜野可以做.

其實太長同太短都唔系甘好,當然肯定有例外噶啦。。
也有唔少都白頭偕老。睇個人的。

想起昨日TVB電視劇預告
劇中陳偉話,遇到好男人,一定唔好放手

如果對方係醫生或者律師, 咁就算只係識左七個鐘然後閃婚, 都唔係一件壞事 
但如果對方只係個普通打工仔, 識左七日連佢老母都未見過, 咁好快佢可能就會後悔點解咁早就多左個叫奶奶既人係度對住佢指生晒~ 

引用:
原帖由 Bathsheba 於 2022-9-20 16:32 發表
最近收到封紅色炸彈,我個女仔fd明明就單身左好耐,一直都冇聽佢講有識到男朋友。收到佢結婚嘅消息真係好驚訝!同佢傾左先知,佢同未婚夫只係識左7日,就決定結婚!
因為怕佢父母會反對佢閃婚,朋友仲呃左佢阿爸阿媽話佢地係識左好耐。
但其實識左7日就結婚會唔會太快太衝動左D?佢地都唔係奉子成婚,點解咁急住結婚咁?佢竟然話因為佢覺得好愛佢另一半,所以7日令佢認定左一個人,可以同佢同度終生。
但係7日足夠 ...
唔識既幾個鐘頭內都可上床,7 日已經好耐啦

引用:
但係7日足夠 ...
香港有離婚,唔知你擔心咩?
或者,就係你有如此多餘擔心,所以,你仲未結到婚?

引用:
但係7日足夠 ...
感情無絕對既, 識得耐唔代表長久, 我都有朋友識左3日就認定雙方, 而家都結左婚5年了, 相安無事好幸福呀.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]