• 瀏覽: 29,215
  • 回覆: 185
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 不知所位 於 2022-9-20 22:17 發表

再次證明女人恨嫁🤷‍♂️
恨嫁都唔會作賤自己囉

引用:
原帖由 不知所位 於 2022-9-20 22:17 發表

再次證明女人恨嫁🤷‍♂️
恨嫁都要鐘意先得架

引用:
原帖由 西西積叻 於 2022-9-20 22:27 發表

話晤恨嫁的女人,等於有討厭錢的人,都需要睇精神科醫生!
單身貴族係笑話,
「被」單身揦返揸沙🤷‍♂️

引用:
原帖由 Bathsheba 於 2022-9-20 16:32 發表
最近收到封紅色炸彈,我個女仔fd明明就單身左好耐,一直都冇聽佢講有識到男朋友。收到佢結婚嘅消息真係好驚訝!同佢傾左先知,佢同未婚夫只係識左7日,就決定結婚!
因為怕佢父母會反對佢閃婚,朋友仲呃左佢阿爸阿媽話佢地係識左好耐。
但其實識左7日就結婚會唔會太快太衝動左D?佢地都唔係奉子成婚,點解咁急住結婚咁?佢竟然話因為佢覺得好愛佢另一半,所以7日令佢認定左一個人,可以同佢同度終生。
但係7日足夠 ...
七日有炸彈?

引用:
原帖由 油站粗野的妹頭 於 2022-9-20 22:58 發表

恨嫁都要鐘意先得架
大多數以金錢判斷喜好

引用:
原帖由 不知所位 於 2022-9-20 23:02 發表

大多數以金錢判斷喜好
有d野唔係用錢買到

你咁緊張,唔知仲以為你係佢地高堂。

引用:
原帖由 油站粗野的妹頭 於 2022-9-20 23:03 發表

有d野唔係用錢買到
所以我指係99%,
預留1%畀不同意既人🤷‍♂️

因誤會而結合,因了解而分開,好快又會多一單

左眼睇人

多數條仔條件好,D女會閃婚。女考慮多過仔。

引用:
原帖由 Bathsheba 於 2022-9-20 16:32 發表
最近收到封紅色炸彈,我個女仔fd明明就單身左好耐,一直都冇聽佢講有識到男朋友。收到佢結婚嘅消息真係好驚訝!同佢傾左先知,佢同未婚夫只係識左7日,就決定結婚!
因為怕佢父母會反對佢閃婚,朋友仲呃左佢阿爸阿媽話佢地係識左好耐。
但其實識左7日就結婚會唔會太快太衝動左D?佢地都唔係奉子成婚,點解咁急住結婚咁?佢竟然話因為佢覺得好愛佢另一半,所以7日令佢認定左一個人,可以同佢同度終生。
但係7日足夠 ...
兩個字形晒
筍盤

勁!

引用:
原帖由 cvcv105 於 2022-9-20 22:04 發表
我同事,識左一日就結婚,初時聽以為講笑,後來其他同事証明左。我都覺得太激喇
我有朋友係認識7日,第14日注冊。
你同事係1日就注冊?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]