• 瀏覽: 21,024
  • 回覆: 109
  • 追帖: 1
同女朋友拍左拖都成年幾,但係都請唔到佢食一餐飯,佢每次都堅持AA,就連生日、紀念日、都唔肯畀我請佢食飯。就算我搶住埋單,但最後,佢都會payme又或者轉數快畀番錢我。
女朋友生日想請佢食餐飯都請唔到,佢好似唔想欠左我咁。試過同佢講,到我生日請番我咪得囉,但佢都唔肯。就連我生日飯都係AA,其實情侶之間洗唔洗分得咁清楚?

引用:
原帖由 恐孵子 於 2022-9-20 12:14 發表
同女朋友拍左拖都成年幾,但係都請唔到佢食一餐飯,佢每次都堅持AA,就連生日、紀念日、都唔肯畀我請佢食飯。就算我搶住埋單,但最後,佢都會payme又或者轉數快畀番錢我。
女朋友生日想請佢食餐飯都請唔到,佢好似唔想欠左我咁。試過同佢講,到我生日請番我咪得囉,但佢都唔肯。就連我生日飯都係AA,其實情侶之間洗唔洗分得咁清楚?
佢係咪當你朋友多過男朋友
定係你太窮,佢唔好意思要你比

引用:
原帖由 Wing_chu098 於 2022-9-20 12:20 發表

佢係咪當你朋友多過男朋友
定係你太窮,佢唔好意思要你比
唔會掛,雖然唔有錢,但請一餐半餐都可以嘅

拍拖年幾樓主同女朋友有冇親密亙動過未呀 似朋友多過男女朋友喎

你以為同佢拍緊拖,其實只係朋友

搵間貴啲嘅痾媽家姐試一試佢

AA

引用:
原帖由 恐孵子 於 2022-9-20 12:23 發表

唔會掛,雖然唔有錢,但請一餐半餐都可以嘅
都係覺得樓主唔掂多, 樓主女友覺得樓主太窮了.
如果覺得男友富有,自然唔會aa

介紹我識仆街,港女老馮日常,除非…………

引用:
不要浪費你自己的時間。
女人的時間寶貴,難道男人的時間就不寶貴嗎?
不過, 話得說回來,這女子為人都算公正,她無佔你任何便宜。

你當佢系女友,但實際系唔系呀?

你女朋友系稀有品種了

你就好啦,我次次請埋個(女性普通朋友)食飯,最後大家只係朋友關係,
其實係好事,唔需要洗錢,都可以溝到女.............

引用:
分得咁清楚,咁佢每次收你幾多錢呢?

你女朋友心水清姐,唔想邊個欠左邊個。
始終拍拖係一個好自由既關係,唔似得婚姻咁需要承諾同法律管制。
如果你地結到婚,可能佢就唔會再計得咁均真。

好好珍惜吧。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]