• 瀏覽: 21,257
  • 回覆: 67
  • 追帖: 1
約朋友出街只會約食飯或者間唔中行街
懷疑自己係吸血彊屍我極討厭陽光
相反男朋友又早瞓又會出去吸收維他命D
對比男朋友我覺得自己猶如爛泥
除咗食同瞓之外要出街嘅事物係零興趣

有時男朋友見天氣好會捉我出去行吓
明知我會嬲佢捉我出去曬太陽
但係佢會打住為我好嘅旗號拎我出去

同男朋友喺屋企睇咗套好慘嘅戲
睇完之後問男朋友我死咗嘅話佢會唔會掛住我
佢話一定會 仲會帶住我啲骨灰周圍去睇吓呢個世界
第一下聽到我覺得好sweet

諗諗吓覺得唔多對路
明知我唔鍾意出街唔鍾意太陽
佢都仲話要帶住我啲骨灰四圍去.......
我就係唔想出街呀點解死咗都唔放過我呀!!!!!!

男朋友呢句說話到底係sweet定係佢有恐怖情人特質?

引用:
原帖由 加洲紅101 於 2022-9-19 11:04 發表
約朋友出街只會約食飯或者間唔中行街
懷疑自己係吸血彊屍我極討厭陽光
相反男朋友又早瞓又會出去吸收維他命D
對比男朋友我覺得自己猶如爛泥
除咗食同瞓之外要出街嘅事物係零興趣

有時男朋友見天氣好會捉我出去行吓
明知我會嬲佢捉我出去曬太陽
但係佢會打住為我好嘅旗號拎我出去

同男朋友喺屋企睇咗套好慘嘅戲
睇完之後問男朋友我死咗嘅話佢會唔會掛住我
佢話一定會 仲會帶住我啲骨灰周圍 ...
又好似有 D 道理,
好似有 D 對牛彈琴O既感覺....

Sweet 💞

在結婚誓詞中,是 “直至死亡才把我們分開”。你💩了,他其實已經冇義務要去 “同你遊世界”。在他心中,要 “till his death do you two part”。

一定係,除非唔怕比人打。

好多阿婆陀背攣弓蝦米
因為後生不注重鈣吸收
女人更年期後沒有雌激素保護
骨質流失幾何級上
陀背之餘容易骨折
所以要注意鈣吸收

而鈣需要維他命K同D才能整合吸收
一般食物很少維他命D
曬太陽係最好方法

引用:
原帖由 sailorbb 於 2022-9-19 11:58 發表
Sweet 💞

在結婚誓詞中,是 “直至死亡才把我們分開”。你💩了,他其實已經冇義務要去 “同你遊世界”。在他心中,要 “till his death do you two part”。

一定係,除非唔怕比人打。
原來可以咁解......

引用:
原帖由 夜涼如水 於 2022-9-19 12:11 發表
好多阿婆陀背攣弓蝦米
因為後生不注重鈣吸收
女人更年期後沒有雌激素保護
骨質流失幾何級上
陀背之餘容易骨折
所以要注意鈣吸收

而鈣需要維他命K同D才能整合吸收
一般食物很少維他命D
曬太陽係最好方法
但我真係好怕曬呀

引用:
原帖由 加洲紅101 於 2022-9-19 12:13 發表

但我真係好怕曬呀
每日晒十多廿分鐘已夠,黃昏後晒温和D

唔好害人啦!
同你玩一陣就話!
如果結婚生子,,,害三代!

你到時都死9左啦

引用:
原帖由 持久男 於 2022-9-19 14:37 發表
你到時都死9左啦
死咗點解都要拎我出街!!!

如果正面諗係幾sweet,即使死後都掛住你。

你可以問佢點解你怕曬,仲帶住你啲灰周圍走

咁改為帶一個大喼同你去台灣旅行

引用:
原帖由 內向認真的小鳥 於 2022-9-19 15:08 發表
如果正面諗係幾sweet,即使死後都掛住你。

你可以問佢點解你怕曬,仲帶住你啲灰周圍走
係咪變咗灰就唔怕曬…

引用:
原帖由 加洲紅101 於 2022-9-19 15:42 發表

係咪變咗灰就唔怕曬…
哈哈,你咁幽默,相信另一半都係,好好接受佢嘅sweet,唔好亂諗野

引用:
原帖由 加洲紅101 於 2022-9-19 14:48 發表

死咗點解都要拎我出街!!!
咁就要問樓主啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]