• 瀏覽: 15,125
  • 回覆: 49
本主題由 andy_2008 於 2022-9-26 11:18 使用 提升卡 道具
我係唔係要叫個胸型欠佳, 接近50歲的單身女同事, 著返個好啲嘅bra ?

這個女同事, 唔靚, 而且胸型欠佳, 我平時見到佢都唔想望
我同佢都好friend。我係唔係應該叫佢, 著返個好啲嘅bra ?

你仲咩成日望住人個胸唧

引用:
原帖由 虎門叮噹 於 2022-9-16 22:38 發表
你仲咩成日望住人個胸唧
因佢個樣唔靚

引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-9-16 22:11 發表
我係唔係要叫個胸型欠佳, 接近50歲的單身女同事, 著返個好啲嘅bra ?

我同佢都好friend。我係唔係應該叫佢, 著返個好啲嘅bra ?
不要說,你直接送個好的。既保全了對方的面子,也讓對方記住你的好。相信我,她不會白受你的禮物

引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-9-16 22:11 發表

講到咁老友你送一個wacoal比佢喇,包佢翻唔到轉頭。

引用:
原帖由 corolla100 於 2022-9-17 01:20 發表

陪佢去買?

引用:
原帖由 Cheung952701 於 2022-9-17 01:10 發表

不要說,你直接送個好的。既保全了對方的面子,也讓對方記住你的好。相信我,她不會白受你的禮物
去哪裏買?

引用:

姐姐有無興趣食小鮮肉?

引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-9-17 02:54 發表

去哪裏買?
這個問題應該問你自己吧

樓主係女的話,同佢咁熟,可以直接講

引用:

你唔望佢

引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-9-16 23:56 發表

因佢個樣唔靚
係咪咁個樣唔靚就望個胸,對腳靚就望對腳。

引用:
原帖由 corolla100 於 2022-9-17 01:20 發表

佢收到實很感動🥲

引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-9-17 02:54 發表

去哪裏買?
去女人街睇吓

引用:
原帖由 AlI0 於 2022-9-17 11:45 發表

去女人街睇吓
女人街嗰啲, 好唔好架

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]