• 瀏覽: 15,129
  • 回覆: 49
本主題由 andy_2008 於 2022-9-26 11:18 使用 提升卡 道具
引用:
原帖由 corolla100 於 2022-9-18 14:36 發表

用埋那些A貨去溝女你都得咯,你的心態如何你溝的女亦如何 。
50仲溝?

引用:
原帖由 AlI0 於 2022-9-18 14:37 發表

50仲溝?
你唔話想睇佢so咩?

引用:
原帖由 corolla100 於 2022-9-18 14:29 發表

唔怪之得你答得咁輕鬆,你知唔知wacoal幾錢呀,限限哋4xx一個,年輕囡囡自己都未捨得買呀可放50+的剩女,佢後生肯打本都唔會變剩女喇。
年輕囡囡,捨得買

關你蛋治

引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-9-16 22:11 發表
我係唔係要叫個胸型欠佳, 接近50歲的單身女同事, 著返個好啲嘅bra ?

這個女同事, 唔靚, 而且胸型欠佳, 我平時見到佢都唔想望
我同佢都好friend。我係唔係應該叫佢, 著返個好啲嘅bra ?
你咪送款 Victoria Secret 俾你位女同事囉! 

引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-9-16 22:11 發表
我係唔係要叫個胸型欠佳, 接近50歲的單身女同事, 著返個好啲嘅bra ?

我同佢都好friend。我係唔係應該叫佢, 著返個好啲嘅bra ?
關你义事

你無理由睇到㗎!佢其實真正身份係怪胸人嚟㗎!你小心比佢滅口呀!

佢會謝謝你

引用:

好friend點樣唔想望呀
師兄
即係點呀

即系朋友都唔放過。。。
真系咩都講得個d就可以提下,不過都50咯。。無咩所謂,可能佢都想比人睇。

如果fd就要講

引用:
原帖由 se7endays 於 2022-9-19 13:30 發表

你咪送款 Victoria Secret 俾你位女同事囉! 
how much

引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-9-21 15:14 發表

how much
睇吓咩款式啦!$3000 內

引用:
原帖由 se7endays 於 2022-9-21 18:39 發表

睇吓咩款式啦!$3000 內
too expensive

有心幫人就買矯形胸圍畀佢啦
😆😆😆😆😆😆

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]