• 瀏覽: 59,319
  • 回覆: 308
  • 追帖: 2
+11
本主題由 andy_2008 於 2022-12-31 21:28 使用 提升卡 道具
都唔一定,看緣份,當然保持自己好條件

引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-9-15 23:25 發表
中年男人,很難搵老婆
早幾年仲可以去大陸搵老婆。現在都唔知點算
差不多三年仍未通關,人都老了
依加連帶去東南亞柬埔寨,緬甸,泰國,老撾揾老婆都冇咗,怕被人賣豬仔!
呢幾個國家疫情前我都去過,如果要求唔太高就算中年男人都唔難揾到老婆!

其實港男係其他地方好受歡迎,大把日本妹想同港男拍拖,睇下大丁,再睇下坤哥,大把成功例子有版你睇
點解仲要屈就溝港女,好心班港男爭氣D啦
係得港男先當港女係寶,ON99寵壞晒,搞到班港女個個以為自己好正,吊高晒眼角,多得班狗公做壞晒市場

c兄幾歲

引用:
原帖由 天涯地角 於 2022-9-16 07:05 發表

中年男人點會難搵老婆呀,除非你係四無人士,無錢,無樓,無車,無學識。
可能5無呢,

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2022-9-16 11:43 發表
只要你眼角唔高,其實唔難揾
眼角唔高?
"個女人離婚,仲帶著個小朋友"..........如果呢一點都能接受及包容,一定更容易搵到

引用:
原帖由 Mike13 於 2022-9-18 01:08 發表

眼角唔高?
"個女人離婚,仲帶著個小朋友"..........如果呢一點都能接受及包容,一定更容易搵到
not easy to accept

女人覺得有中年男人溝,都係不懷好意既多,想揾人臨老服侍佢,有錢還可以,如果唔係以前一早識,根本好難,現實係咁,咩中年醜女人排住隊等,完全同事實不符,你有咩價值人地要排住隊服侍你先?

想有人服侍,有需要時請個工人啦,無免費午餐,再唔係好唔掂去揾社工

女人過左四十幾已經覺得無需要找對象,得閒揾其他中年女人friend跳下大媽舞仲開心

引用:
原帖由 1=1234 於 2022-9-18 03:16 發表
女人過左四十幾已經覺得無需要找對象,得閒揾其他中年女人friend跳下大媽舞仲開心
因為女人過咗40幾, 生唔到仔

引用:
原帖由 Schnauzer 於 2022-9-17 17:37 發表

啱聽,最經濟實惠嘅選擇,娶老婆真係貴過叫雞,叫雞仲鑊鑊新鮮。
拍拖結婚真係貴過叫G多多聲

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2022-9-18 04:08 發表

拍拖結婚真係貴過叫G多多聲
新冠肺炎, 小心

引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-9-18 04:08 發表

因為女人過咗40幾, 生唔到仔
咁梗係啦,真係45先生第一胎揾命博咩

條件好,中年仲多女埋身,條件唔好,幾多歲都嚇走晒D女仔。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]