• 瀏覽: 45,297
  • 回覆: 33
  • 追帖: 2
+11
本主題由 andy_2008 於 2022-10-9 07:33 使用 提升卡 道具
引用:
原帖由 9個外圍的膠樽 於 2022-9-16 02:25 發表

中年男人唔難揾老婆, 基本手到擒來, 問題係揾唔到你想要的那種又年輕又樣靚身材正的老婆, 除非你有錢。 多d 出去玩,大把40 幾歲的樣貌身材比較反胃的送上門, 但好醜都係女人, 熄咗燈都一樣
C兄幾時介紹D來????

引用:
原帖由 bebe1226 於 2022-9-16 09:29 發表

以前年代女搵老公應該“錢”行先之後就“學識”再之後“樓”最尾先是“車”,宜家年代都係“錢“行先之後“樓”再之後“學識”(因宜家年代有學歷都未必揾到份好工)最尾又係“車”
唔通真係買㼽樓會好好多???

引用:
原帖由 zxcvv 於 2022-9-16 11:30 發表
搵黎做乜, 叫G 好過
但而家無通,連7日鮮都無

引用:
原帖由 zxcvv 於 2022-9-17 10:23 發表

本地都得啫,豐儉由人
質素唔得啊

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2022-9-17 23:29 發表
其實港男係其他地方好受歡迎,大把日本妹想同港男拍拖,睇下大丁,再睇下坤哥,大把成功例子有版你睇
點解仲要屈就溝港女,好心班港男爭氣D啦
係得港男先當港女係寶,ON99寵壞晒,搞到班港女個個以為自己好正,吊高晒眼角,多得班狗公做壞晒市場
大佬,錮問題係走得出香港先得架~~~

引用:
原帖由 fbdfa94fa24500 於 2022-9-18 15:50 發表
唔好成日話又要好有錢要好靚仔先溝到女娶到老婆啦,唔靚仔冇錢一樣可以溝到女, 溝仙女肯定冇可能 溝啲質素差啲囉,咁冇辦法㗎
最慘係你覺得質素差會易D既,但係我都;覺得D 女一樣咁高鬥囉

引用:
原帖由 fbdfa94fa24500 於 2022-9-20 06:09 發表

要求人哋點樣,又唔屙到尿睇下自己
我知我自已差

引用:
原帖由 se7endays 於 2022-9-20 08:19 發表

其實中年男人好容易搵到老婆,唔一定要返大陸搵,其實你有冇諗過點解搵唔到女人做老婆? 
咁點先得???????????????

引用:
原帖由 se7endays 於 2022-9-20 09:13 發表

啱!其實係對等,其實好唔好都係自己搵番嚟! 
港女也好,大陸女人也好,各種各樣嘅人都有,有好有壞,自己遇到啱嘅都係緣份及自己修為
唔係卦????????????

引用:
原帖由 fbdfa94fa24500 於 2022-9-20 09:36 發表

睇咁多留言,大約都係話港女點衰點樣 賤, 又話叫雞好過,又話冇幾多錢又唔使旨意溝女,其實大把打工仔揾萬幾二萬蚊一樣溝到女結到婚有家庭, 根本個個都想有伴侶邊個想寂寞 ,只係背後原因溝唔到, 吃不到的葡萄係酸的
我就係想解決呢個問題???請問怎可以

引用:
原帖由 持久男 於 2022-9-20 10:08 發表
單身都不知幾好呀 ...鍾意吊邊個就吊邊個...
去CALL g???

引用:
原帖由 持久男 於 2022-9-20 10:38 發表

單身唔叫g落酒吧俾女溝都唔成一個問題...問題係你想要d咩姐
落酒巴d女可能都係唔show你

引用:
原帖由 冬寒中心的樓主 於 2022-9-20 18:27 發表
真係吾易搵,尼個社會問題政府要解決。
旨意政府死得LA

引用:
原帖由 自傲擔憂的洋蔥 於 2022-9-21 02:01 發表
就快通喇!
政府d野你信????

引用:
原帖由 持久男 於 2022-9-21 09:21 發表

唔SHOW你姐SHOW我呀嗎
y

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]