• 瀏覽: 46,341
  • 回覆: 262
  • 追帖: 2
+11
本主題由 andy_2008 於 2022-10-9 07:33 使用 提升卡 道具
中年唔難 無錢先難

引用:
原帖由 9個外圍的膠樽 於 2022-9-16 02:25 發表

中年男人唔難揾老婆, 基本手到擒來, 問題係揾唔到你想要的那種又年輕又樣靚身材正的老婆, 除非你有錢。 多d 出去玩,大把40 幾歲的樣貌身材比較反胃的送上門, 但好醜都係女人, 熄咗燈都一樣
去邊度玩, 可以大把40幾歲的送上門

引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-9-17 02:57 發表

去邊度玩, 可以大把40幾歲的送上門
你去加d微信群, 大把40 幾, 煩到你驚

男人結婚=搵自己笨,性價比超低
睇下班明星/有錢佬個個一係遲婚/唔結婚就知啦,,大把例子有版你睇

引用:
原帖由 9個外圍的膠樽 於 2022-9-16 02:25 發表

中年男人唔難揾老婆, 基本手到擒來, 問題係揾唔到你想要的那種又年輕又樣靚身材正的老婆, 除非你有錢。 多d 出去玩,大把40 幾歲的樣貌身材比較反胃的送上門, 但好醜都係女人, 熄咗燈都一樣
4字頭D女好大食.好難應付.個個都差不多要日日屌.日頭屌完呢個.夜晚果個又話要.雖然我都係4字頭.但真係頂唔順.

引用:
原帖由 Bambi0428 於 2022-9-16 08:42 發表
有錢有車有樓就唔難!乜嘢都冇,比你後生20 年好難。
生得靚仔仲難

都四十歲囉 ,繼續打J打到死算啦

引用:

成日話人哋醜女反胃 ,你自己又乜嘢樣先,人哋見到你掉頭走㖭呀, 做人要自量,自己乜嘢條件就溝乜嘢條件嘅女

引用:
原帖由 肥仔xxx 於 2022-9-16 11:34 發表
都話去上海街搵住先,一夜夫妻幾佰蚊,日日換老婆都得
日日中唔同嘅性病又得

引用:
原帖由 fbdfa94fa24500 於 2022-9-17 06:03 發表

成日話人哋醜女反胃 ,你自己又乜嘢樣先,人哋見到你掉頭走㖭呀, 做人要自量,自己乜嘢條件就溝乜嘢條件嘅女
我係講樓主話中年揾唔到女, 我自己沒所謂, 啱就啱, 唔啱就做朋友

你覺得大陸搵老婆好咩,除非你好有錢,落到香港會變質,幾個朋友包括我都離婚走路收場,正正經經香港找好過啦,一切隨緣。

引用:
原帖由 zxcvv 於 2022-9-16 11:30 發表
搵黎做乜, 叫G 好過
但而家無通,連7日鮮都無

引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-9-15 23:25 發表
中年男人,很難搵老婆
早幾年仲可以去大陸搵老婆。現在都唔知點算
差不多三年仍未通關,人都老了
而家大陸妹都吾吊你班港燦啦,香港人同個窮字有乜分別😂😂😂😂

引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-9-16 21:51 發表

女人去到50歲, 身材和樣貌都
How about them?
https://youtu.be/phPdbtasLvo

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]