• 瀏覽: 2,346
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
之前係到發文問過點樣護理隻眼
尤其我隻眼浮腫又有眼紋
好多sis都有唔同推介
之後我上埋xhs睇人d包膠
最後就買咗罐白松露eye cream!

我自己返工就近cwb既 所以就去咗hysan度買
本身個satff 已經令我好impressed
解釋白松露成分功能同用法都好仔細
重點係! 冇chur 我買
反而係我自投羅網 買埋個eyemask (之後再分享)

咁so far依家我用左2~3個星期
效果真係幾明顯幾好
其實用左頭幾日
已經都feel 到眼周無咁浮腫咁泡
望落有神左少少
到依家大半個月真係可以睇得出有提亮同眼紋方面
好好!!!

真心想上來多謝大家意見同推介

白松露? 係咪xove?
我見睇開個Youtuber emily lau都有推介!

引用:
原帖由 我是女皇不是主 於 2022-9-14 02:06 發表
白松露? 係咪xove?
我見睇開個Youtuber emily lau都有推介!
我都見到呀~  忍唔住敗咗set
個eye mask好正~
樓主你試咗未???

我用過佢地支treatment essence
都ok 性價比高

引用:
原帖由 生活無保障 於 2022-9-14 06:35 發表

我都見到呀~  忍唔住敗咗set
個eye mask好正~
樓主你試咗未???
試左啦~ 前幾日玩到好夜訓
fu 完隻眼勁舒服
同埋第2日起身都唔會好殘 super like!

引用:
原帖由 dinglingw 於 2022-9-16 00:44 發表

試左啦~ 前幾日玩到好夜訓
fu 完隻眼勁舒服
同埋第2日起身都唔會好殘 super like!
想問下會唔會好lup??
聽你介紹好吸引~

引用:
原帖由 timng817 於 2022-9-16 02:21 發表

想問下會唔會好lup??
聽你介紹好吸引~
唔會啊 我呢排keep住會用完essence  
再用佢地eycream都唔會lup 好快就吸收

引用:
原帖由 fongkaiwai 於 2022-9-18 15:23 發表
你係門市買? 係官網買有折架!!
係啊因為我第一次買… 所以都想聽下staff 介紹~
仲有少少sample 比我trytry
就直接買咗~

eyemask用咗未?? 好用??

睇完樓主既用後分享, 搞到我都心絲絲想買

引用:
原帖由 MandekBB 於 2022-9-22 17:03 發表
eyemask用咗未?? 好用??
唔錯!有明顯保濕效果 而且敷完對眼即時冇咁浮腫

引用:
原帖由 wanwan9258 於 2022-9-23 10:24 發表
睇完樓主既用後分享, 搞到我都心絲絲想買
係幾值得買黎試下架

買嗰套幾錢呀?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]