• 瀏覽: 33,802
  • 回覆: 38
  • 追帖: 1
話說平時係屋企都鍾意除晒啲衫褲,只係著住條底褲周屋走。
正當我冇著衫坐係廳睇緊電視嘅時候,大門突然打開,聽個開門聲就知道係阿哥番左嚟,但點知仲有把女仔聲!
阿哥竟然帶女朋友番屋企!
其實帶人番屋企都冇咩問題,但可唔可以提前講聲,畀啲時間我著番衫褲都好呀,如果知道屋企有人要上嚟,我一定唔會唔著衫褲坐係廳睇電視!
我仲要係第一次見阿哥嘅女朋友,就畀佢見到我冇著衫褲嘅樣,阿哥仲要係我冇著衫嘅時候向佢女朋友介紹。見到佢隻眼都唔知應該望向邊。
唔著衫打招呼都打得特別尷尬...
打完招呼之後,我即刻跑番入房著番件衫,等佢女朋友走左之後先敢走番出去,都唔知點面對佢女朋友好。希望佢以後唔會做左我阿嫂啦

你阿哥就係唔岩嘅,帶人番屋企點都講聲先啦

引用:
原帖由 炸油鬼 於 2022-9-13 15:58 發表
正當我冇著衫坐係廳睇緊電視嘅時候,大門突然打開,聽個開門聲就知道係阿哥番左嚟,但點知仲有把女仔聲!
其實帶人番屋企都冇咩問題,但可唔可以提前講聲,畀啲時間我著番衫褲都好呀,如果知道屋企有人要上嚟,我一定唔會唔著衫褲坐係廳睇電視!
我仲要係第一次見阿哥嘅女朋友,就畀佢見到我冇著衫褲嘅樣,阿哥仲要係我冇著衫嘅時候 ...
你條底褲是這個款式嗎?

咁又點

引用:
原帖由 炸油鬼 於 2022-9-13 15:58 發表
我仲要係第一次見阿哥嘅女朋友,就畀佢見到我冇著衫褲嘅樣,阿哥仲要係我冇著衫嘅時候 ...
習慣巧鳥

點解會唔著褲

引用:
原帖由 小豆油 於 2022-9-13 17:11 發表
你阿哥就係唔岩嘅,帶人番屋企點都講聲先啦
我咩都準備唔到

引用:
原帖由 law31 於 2022-9-13 20:30 發表

你條底褲是這個款式嗎?
師兄著開呢款?

引用:
原帖由 肥佛 於 2022-9-14 08:47 發表
咁又點
講聲我會著番啲衫

引用:
原帖由 tintin310 於 2022-9-14 12:35 發表
點解會唔著褲
我有著底褲嘅

引用:
原帖由 iceman7777 於 2022-9-14 09:36 發表

習慣巧鳥
習慣不了

引用:
原帖由 炸油鬼 於 2022-9-14 16:51 發表

師兄著開呢款?
我問你嘅問題你又唔答......
咁有乜討論意思呢??

你阿哥可能想共享條女😍

無需尷尬…當時又冇扯旗!有咪比佢見識吓囉,話唔定轉會Tim

引用:
原帖由 炸油鬼 於 13-9-2022 15:58 發表
阿妹,你下次小心d啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]