• 瀏覽: 15,294
  • 回覆: 37
除左一D必要出街ge活動例如返工返學呢D 我好討厭出街唔中意同人逼唔中意熱

但我細佬系一個好outgoing ge人 熱愛運動戶外活動全部都會試
自從上年佢跟朋友去完露營佢就話今年秋天要帶成家人一齊去露營

系我眼中我覺得露營同訓街無分別 好地地屋企有張床唔訓點解要訓草地訓沙灘...仲可能有野咬
每人咩住重差唔多10kg野去 營要自己紮 點解要咁辛苦自己

阿爸阿媽覺得試下新野又可以家庭樂都唔錯 但我真係好討厭戶外活動 我話我唔想去 細佬話我咁宅遲早宅出病!! 細佬仲想每個星期捉我一齊出去行山....
雖然話過左中秋理應會涼DDDDD 我每日睇天氣報告有成30幾度 呢D天氣點露營...

我唔想出街唔中意戶外活動 點解要咁樣逼我...

引用:
原帖由 咕菇菇咕 於 2022-9-13 12:36 發表
除左一D必要出街ge活動例如返工返學呢D 我好討厭出街唔中意同人逼唔中意熱

但我細佬系一個好outgoing ge人 熱愛運動戶外活動全部都會試

系我眼中我覺得露營同訓街無分別 好地地屋企有張床唔訓點解要訓草地訓沙灘...仲可能有野咬

阿爸阿媽覺得試下新 ...
可以去有冷氣嘅地方露營

引用:
原帖由 炸油鬼 於 2022-9-13 16:03 發表

可以去有冷氣嘅地方露營
甘點解我唔留系屋企

引用:

等你試下訓街親親大自然既知味

你可能覺得出去身體會覺得攰或者唔舒服,建議你中醫調理一下自己身體先。自己出街行下,唔一定一大班人。

引用:

唔曬太陽,好易抑鬱。

襯秋涼天, 出去行吓山, 身體都好啲啦

我都明, 但都可試下去

你出錢請你家人去包路營全裝連燒烤地方咪乜都唔洗帶。

天體營咪乜都唔駛戴囉,仲可以同大自然融為一體。

引用:

運動出一身汗,
身體都好D~

落樓下 郁下雙手,玩下鋼架,行幾步,咪返屋企囉!

試下可能會鐘意... 

郊遊可以吸到新鮮空氣

籠中嘅鳥都想飛出去
唔通你想宅過世

主題標籤 #中秋節
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]