• 瀏覽: 14,545
  • 回覆: 61
  • 追帖: 2
為了一件小事,無絕對的對錯,同老婆冷戰咗一個幾月,大家都落唔到台,唔知點好。

認衰

引用:
原帖由 jessying 於 2022-9-11 20:22 發表
為了一件小事,無絕對的對錯,同老婆冷戰咗一個幾月,大家都落唔到台,唔知點好。
1.  揾第三者幫手
2.  詐病(例如腳痛)
3.  中六合彩五獎, 開心食番餐
4.  做番一啲以前拍拖嘅行為, 吸引佢注意
5.  找一些事情要兩公婆決定, 然後扮商量
6.  破壞家中一些物件, 要老婆一定要找你幫手
7.  承意講sorry, 再加暗語你無錯
8.  寫想與老婆和解WhatsApp 比朋友, 卻扮send 錯比老婆

引用:
原帖由 jessying 於 2022-9-11 20:22 發表
乜野小事?

引用:
離啦

引用:
咁都得囉!為咗小事就可冷戰個幾月,你自己想清楚面子重要還是夫妻情感重要?如果面子重要就好離婚,如果夫妻情感重要就氹返佢就得囉。

你想大家關係認錯先..
兩公婆仲要有人行前一步..

耳根清靜吓唔好咩?

去廚房納把菜刀問佢究竟想點

講個咸濕笑話

一笑吻恩仇

做男人,寛宏大量D ,好男不與女鬥,比她落台,認吓衰,冇所謂既(你仍愛她嗎?)

結咗婚就努力工作啦,冷戰仲好,可以去進修或 OT。

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-9-11 23:43 發表
講個咸濕笑話

一笑吻恩仇
你問你老婆,點解個插蘇插唔入,快的來幫手。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]