• 瀏覽: 16,938
  • 回覆: 83
話說我下年年頭結婚, 影婚紗相想瘦D, 幾個月前開始去減肥, 就選擇左食減肥藥 , 用藥初期個人無咩食慾, 大約2個月就跌左15磅, 但覺得身體好唔舒服, 心跳加速又口乾, , 塊臉爆瘡爆得好勁, 影婚紗相都要用厚粉遮先冚到…..之後仲連經都停埋!所以影完婚紗相之後, 我就即刻停藥, 唔敢再食住

到而家過左幾個月, 體重已經反彈返上去, 啲瘡到依家都未好,暗瘡膏又無用,個人到依家都仲有心跳加速, 到下年年頭結婚都唔知點算……… 早知當初就乖乖做運動減肥, 唔靠減肥藥, 結果而家個人仲肥左, 身體又差左……..

大家切忌, 如果身邊或者香土上面有人sell你減肥藥, 記得say no!!!

食減肥藥不嬲都大副作用,同反彈得好快,試下夜晚唔好食澱粉質,同記得要戒甜嘢戒零食!

有冇試過行168 ,我都係用168慢慢瘦落嚟。上年9月開始,我早餐冇食,直接12點食午餐,夜晚7:30食最後一餐,飲食都冇點大改,當然都要清淡D唔好大魚大肉喇,我都冇點做運動,都慢慢落磅,第一個月已經減到4-5磅喇!行左半年就去到目標體重,依家一直Keep住冇反彈。減肥點都要慢慢嚟唔可以急進架! 樓主你要加油!

引用:
原帖由 急促擔憂的蘿蔔 於 2022-9-8 17:35 發表
話說我下年年頭結婚, 影婚紗相想瘦D, 幾個月前開始去減肥, 就選擇左食減肥藥 , 用藥初期個人無咩食慾, 大約2個月就跌左15磅, 但覺得身體好唔舒服, 心跳加速又口乾, , 塊臉爆瘡爆得好勁, 影婚紗相都要用厚粉遮先冚到…..之後仲連經都停埋!所以影完婚紗相之後, 我就即刻停藥, 唔敢再食住

到而家過左幾個月, 體重已經反彈返上去, 啲瘡到依家都未好,暗瘡膏又無用,個人到依家都仲有心跳加 ...
搵醫生開好啲

你應該搞到自己荷爾蒙亂哂 養番好個身子先吧 唔好要靚唔要命

呢個世上冇不勞而獲嘅嘢架
認真節食做運動減喇

引用:
原帖由 急促擔憂的蘿蔔 於 2022-9-8 17:35 發表

到而家過左幾個月, 體重已經反彈返上去, 啲瘡到依家都未好,暗瘡膏又無用,個人到依家都仲有心跳加 ...
有修圖執相架!
揾命博!?

引用:

下次揾有牌營養師

引用:

唔好食減肥藥減肥反彈得好犀利仲肥過你以前

引用:

係咪仲肥過以前?

引用:
原帖由 chongmarch 於 2022-9-8 17:38 發表
食減肥藥不嬲都大副作用,同反彈得好快,試下夜晚唔好食澱粉質,同記得要戒甜嘢戒零食!
嗰兩樣最易肥

引用:
原帖由 小無相 於 2022-9-9 00:15 發表

搵醫生開好啲
都係要食少啲

引用:
原帖由 camcamx3 於 2022-9-9 09:56 發表
你應該搞到自己荷爾蒙亂哂 養番好個身子先吧 唔好要靚唔要命
咁要小心啦安全啲好啲

引用:
原帖由 7月後的花花 於 2022-9-9 14:34 發表

唔好食減肥藥減肥反彈得好犀利仲肥過你以前
呢個結果就慘啦

引用:
原帖由 happyok 於 2022-9-9 14:43 發表

呢個結果就慘啦
係好慘

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]