• 瀏覽: 13,391
  • 回覆: 45
  • 追帖: 2
我同我老公都係20歲出頭   結婚一年
拍拖左四年左右 結婚之前異地左好一段時間
其實好耐之前已經知道佢有睇av打飛機
因為可能我控制慾真係極強 因為呢件事嘈左好多次交 覺得明明佢有女朋友或者有老婆點解仲要睇呢啲自己解決 係咪覺得我唔夠好
之後大家都講好唔會再偷偷睇同埋自己嚟
但係呢排發現佢又唔係冇重新咁樣
佢又唔係冇需要
但係佢有需要寧願自己打飛機都唔同我做
唉先結婚一年 唔想以後啲夫妻生活都係咁
冇咩方法可以改善
有冇sis都係咁?

有時男人都會想自己搵五姑娘搞掂。
不過要睇吓你哋每月本身造嘅次數密度係幾多呢?

引用:
原帖由 chocolatebowman 於 2022-9-8 00:40 發表
有時男人都會想自己搵五姑娘搞掂。
不過要睇吓你哋每月本身造嘅次數密度係幾多呢?
以前係每個星期可能都有五次 而家因為大家返同一份工都好攰 平均一個星期一兩次? 但係講緊佢都會令外自己解決一兩次

引用:
原帖由 jennifer22 於 2022-9-8 00:42 發表

以前係每個星期可能都有五次 而家因為大家返同一份工都好攰 平均一個星期一兩次? 但係講緊佢都會令外自己解決一兩次
你接唔接受到同佢一齊睇AV?
男人會有種精神上出軌,幻想同其他女人造愛

其實唔係好接受到 以前佢試過叫我嘗試一次跟住我發現自己都係過唔到自己個關 可能男女諗法唔同
雖然其實自己以前都有偷偷買玩具 覺得自己想要嗰種同佢俾個仲係唔同 可能男女都係一樣 只不過但係發現佢果下個心都係唔係好舒服 

引用:
原帖由 jennifer22 於 2022-9-8 00:47 發表
其實唔係好接受到 以前佢試過叫我嘗試一次跟住我發現自己都係過唔到自己個關 可能男女諗法唔同
雖然其實自己以前都有偷偷買玩具 覺得自己想要嗰種同佢俾個仲係唔同 可能男女都係一樣 只不過但係發現佢果下個心都係唔係好舒服 
唔開心上嚟傾下係好事。
我老婆以前都係唔睇av , 到之後睇卡通av 到真人,慢慢係一個進程。到依家接受到一齊睇, 對於大家性愛投入算係有d幫助

引用:
原帖由 jennifer22 於 2022-9-8 00:47 發表
嘗試明白你個種唔開心, 不過相信你老公會enjoy 個種me time 嘅時間。

引用:
原帖由 chocolatebowman 於 2022-9-8 00:58 發表

嘗試明白你個種唔開心, 不過相信你老公會enjoy 個種me time 嘅時間。
其實應該就好似你講 唔鍾意佢精神上出軌
就連平時佢睇片有靚女暴露少少我都會即刻幫佢碌走
唔想佢望其他女仔嗰種心態

引用:
原帖由 chocolatebowman 於 2022-9-8 00:58 發表

我有嘗試想同佢傾呀 日子咁長一直唔講清楚心裏面都有條刺 但係佢又好避忌同我傾呢啲嘢 就係次次一講佢就敷衍我 就話下次唔會再睇 但係佢都控制唔到自己跟住又會再有下次

引用:

而且點解嘗試過一齊睇但係接受唔到 就好似佢拎住部電話淨係同我電話入邊喺度做咁樣 唔會望自己 或者個心擺喺睇av 感覺唔係同自己做緊

引用:
原帖由 jennifer22 於 2022-9-8 01:04 發表

其實應該就好似你講 唔鍾意佢精神上出軌
就連平時佢睇片有靚女暴露少少我都會即刻幫佢碌走
唔想佢望其他女仔嗰種心態
Haha 女仔吃醋都好平常。
一係你俾佢睇完其他靚女之後要好好服侍返你。
真係當女皇個種

引用:
原帖由 chocolatebowman 於 2022-9-8 01:08 發表

Haha 女仔吃醋都好平常。
一係你俾佢睇完其他靚女之後要好好服侍返你。
真係當女皇個種
同埋唔知係咪個個男嘅都係對用口有個執着跟住真係好唔鍾意 佢會想你如果幫啦我都幫返你
但係我都唔鍾意佢幫我用口 可能得男人先會鍾意。。。可能10次有一次先會幫佢 覺得咁做呢樣嘢係大家雙方都要開心 好似得佢自己享受 自己搞完一輪跟住好似冇做過咁 得個人好攰 跟住就會炆炆地

引用:
原帖由 jennifer22 於 2022-9-8 01:07 發表

而且點解嘗試過一齊睇但係接受唔到 就好似佢拎住部電話淨係同我電話入邊喺度做咁樣 唔會望自己 或者個心擺喺睇av 感覺唔係同自己做緊
每個女仔都想自己另一半連精神上都只得自己,係岩嘅。不過大部分男人好難做到 haha

引用:
原帖由 jennifer22 於 2022-9-8 01:10 發表

同埋唔知係咪個個男嘅都係對用口有個執着跟住真係好唔鍾意 佢會想你如果幫啦我都幫返你
但係我都唔鍾意佢幫我用口 可能得男人先會鍾意。。。可能10次有一次先會幫佢 覺得咁做呢樣嘢係大家雙方都要開心 好似得佢自己享受 自己搞完一輪跟住好似冇做過咁 得個人好攰 跟住就會炆炆地
如果得佢舒服甘又唔公平喎。
我老婆唔鍾意我幫佢用口,而佢都好少用口幫我 (有潔癖) 雖然兩樣用口嘅我都鍾意,不過冇辦法。
唯有都係睇av幻想下。

你要求下佢幫你高潮完先俾入

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]