• 瀏覽: 5,595
  • 回覆: 25
如題,大家有冇打開針既朋友覺得塊面有膠?

引用:
原帖由 cherrlitze 於 2022-9-8 16:20 發表
打左2-3年,又唔覺得有膠面,我覺得好睇醫生點打同埋份量控制
好羨慕你咁多資金打兩三年呀

見好多女明星都冇乜膠面,好似angelababy咁,影相個樣係假,但唔覺得膠,都幾自然,我諗佢地應該定期打針keep住啦,明星冇得唔keep

引用:
原帖由 Aprilleelee 於 2022-9-8 21:40 發表

好羨慕你咁多資金打兩三年呀
一針我見好平咋喎,千零蚊一針,一年最多咪打2次

打透明質酸過量先會膠面

引用:
原帖由 cherrlitze 於 2022-9-8 16:20 發表
打左2-3年,又唔覺得有膠面,我覺得好睇醫生點打同埋份量控制
打完塊面係自然嘅?

引用:
原帖由 半夏小小留言 於 2022-9-8 22:42 發表
見好多女明星都冇乜膠面,好似angelababy咁,影相個樣係假,但唔覺得膠,都幾自然,我諗佢地應該定期打針keep住啦,明星冇得唔keep
咁想問有冇試過打腳?我成世人對腳都冇幼過,好羨慕啲女仔就算唔高都腳幼,但我就又矮又粗腿…

引用:
原帖由 Oanchsn 於 2022-9-9 06:01 發表

一針我見好平咋喎,千零蚊一針,一年最多咪打2次
會唔會有副作用?

引用:
原帖由 格溫德林 於 2022-9-11 13:29 發表

咁想問有冇試過打腳?我成世人對腳都冇幼過,好羨慕啲女仔就算唔高都腳幼,但我就又矮又粗腿…
可以打喺小腿肌架,我之前讀u做group project訪問過一個kol網紅,佢就分享返自己botox打腳既經歷,好正架條腿,話打完之後好有自信,原來有好多野真係有錢就可以做出黎

引用:
原帖由 半夏小小留言 於 2022-9-14 00:50 發表

可以打喺小腿肌架,我之前讀u做group project訪問過一個kol網紅,佢就分享返自己botox打腳既經歷,好正架條腿,話打完之後好有自信,原來有好多野真係有錢就可以做出黎
打腳會唔會好痛

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]