• 瀏覽: 6,293
  • 回覆: 20
  • 追帖: 1
+3
就當一日慢行20分鐘,一周內能否見效?

20分鐘太小。。。。。應該要多d, 50~60分鐘左右

食塊餅已經抵銷番。大把日日要周圍行嘅人都有肚腩。

食少兩啖飯仲有效

引用:
原帖由 Wspphoenix 於 2022-9-6 08:36 發表
20分鐘太小。。。。。應該要多d, 50~60分鐘左右
佢話慢行!就算行5-60分鐘都無咩幫助 因消耗很少熱量 食隻蕉就抵消左

引用:
原帖由 我太強 於 2022-9-6 05:09 發表
勸你慳返呢20分鐘算 還覺得一周見效! 慢行20分鐘就會瘦香港就無肥仔肥妹啦 其實你同我地開玩笑咋?正常用腦諗下都知有無效啦

引用:
原帖由 我太強 於 2022-9-6 05:09 發表
整旅行20分鐘都唔夠, 你仲話要慢行, 起碼半小時急步行

正常運動要30分鐘後先叫開始消耗,廿分鐘其實可以唔使做....慳返

豬八戒去取西經行咁遠都唔會瘦

我每日15000-20000步,的確無肚腩,20分鐘才5000步,每日行1萬步

引用:
原帖由 RReenn 於 2022-9-25 13:50 發表
我每日15000-20000步,的確無肚腩,20分鐘才5000步,每日行1萬步

20分鐘行5000步,每秒4步喎,
你走火警呀?

引用:
原帖由 RReenn 於 2022-9-25 13:50 發表

每秒4步怎才可做到?小碎步就有可能 而且話行路應該好緩慢 如果行得快就叫競步

sor,20分鐘大約3000步,每日1萬步要行1個鐘或6km左右
@purplerain70

小小

行路唔能夠減肥哦。不如減食,仲有效。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]