• 瀏覽: 7,713
  • 回覆: 47
以前成日唧暗瘡同粉刺攪到毛孔好粗,尤其係鼻樑兩則最嚴重, 依家連concealer都遮唔掂, 拍左碎粉仲明顯左, 去做treatment錢就俾左, 做完個下就好明顯, 過三日就浮返上面, 心很累..

可能你揀唔啱療程做 一係間美容院搵你笨

其實你做好保濕已經差好遠,
我去做水光針每次都keep得到差唔多一個月,
毛孔即時睇已經收細好多,
你睇下去開果間center有冇得做?

引用:
原帖由 Anmanleung 於 2022-9-5 12:20 發表
可能你揀唔啱療程做 一係間美容院搵你笨
邊樣都好, 錢比完效果就0, 當初仲比佢喪sell

引用:
原帖由 yunyunbcc 於 2022-9-5 17:48 發表

喪sell最憎,我呢2年都係幫襯beauskxx,就係貪佢地講明唔會sell

引用:
原帖由 yunyunbcc 於 2022-9-5 17:48 發表

唔知關唔關事 我去嗰間美容院係標靶式治療
效果比之前試個間相對較好

其實揀美容院都要睇你好唔好彩,有D真係呃呃氹氹捉住你唔放
比錢買都唔緊要,最嬲係冇效果,次次去都唔同版本,總之就係叫你再買
唔買個日就黑面hea做

我之前唔知係咪口罩帶得多,搞到D暗瘡好左好多,搞到個人好忟,可能我好好彩搵到間美容院係幾好,佢哋會因應我皮膚狀況去介紹FACIAL,針清又唔係HEA清,宜家D皮膚好左好多,同埋又唔Hard Sell ,Good

引用:
原帖由 bettyyaya 於 2022-9-5 14:35 發表
我去做個間叫我做無針水光, 無咩料到..
做完又話可以美白, 做完個對比差好少
你去邊樹做? 我唔想去依加個間

引用:
原帖由 yunyunbcc 於 2022-9-6 17:22 發表

我去做個間叫我做無針水光, 無咩料到..
做完又話可以美白, 做完個對比差好少
你去邊樹做? 我唔想去依加個間
水光針我係去長沙灣wexxdobxxuty做,
用機打會有少少痛,不過我覺得可以接受,
一做完就美白到一度,再有mix唔同精華,
深層保水做到,毛孔就容易收得細

引用:
原帖由 bettyyaya 於 2022-9-7 10:40 發表

水光針我係去長沙灣wexxdobxxuty做,
用機打會有少少痛,不過我覺得可以接受,
一做完就美白到一度,再有mix唔同精華,
深層保水做到,毛孔就容易收得細
可吾可以打走埋暗粒同紅印

引用:
原帖由 Babeii334 於 2022-9-5 18:01 發表

喪sell最憎,我呢2年都係幫襯beauskxx,就係貪佢地講明唔會sell
我都係支持佢地呢樣野,特別係訓低真係唔會不停bababa講優惠

引用:
原帖由 bettyyaya 於 2022-9-5 14:35 發表
一聽就係專業嘅👍👍說不定還是個靚妹仔🤭🤭

引用:
原帖由 Anmanleung 於 2022-9-6 09:54 發表

唔知關唔關事 我去嗰間美容院係標靶式治療
效果比之前試個間相對較好
畀個Ws,介紹一下

引用:
原帖由 yunyunbcc 於 2022-9-5 12:05 發表
以前成日唧暗瘡同粉刺攪到毛孔好粗,尤其係鼻樑兩則最嚴重, 依家連concealer都遮唔掂, 拍左碎粉仲明顯左, 去做treatment錢就俾左, 做完個下就好明顯, 過三日就浮返上面, 心很累..
靚嘅太精緻也是一種負擔

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]