• 瀏覽: 10,403
  • 回覆: 50
引用:
原帖由 bearykoko 於 2022-9-16 09:54 發表
你做左咩treatment?三日就反彈都幾無效
無針水光

引用:
原帖由 萬家發現了海鮮 於 2022-9-15 00:03 發表
皮膚油性先會有毛孔大!試下用d控油
有呀, 我平時都有做好護膚, 但毛孔都好粗所以先嘗試去做treatment, 睇下可唔可以收細d

引用:
原帖由 yunyunbcc 於 2022-9-16 17:07 發表

無針水光
三日快彈實在太快,可以係話做完等於無做咁制

引用:
原帖由 bearykoko 於 2022-9-19 10:16 發表

三日快彈實在太快,可以係話做完等於無做咁制
係呀……我覺得自己白白浪費金錢

引用:
原帖由 yunyunbcc 於 2022-9-20 09:55 發表

係呀……我覺得自己白白浪費金錢
你有無同返間美容院講?三日反彈同百做無分別

引用:
原帖由 bearykoko 於 2022-9-20 16:57 發表

你有無同返間美容院講?三日反彈同百做無分別
無呀,我當豪比佢,廢時又去一陣又比佢sell

引用:
原帖由 Cheung952701 於 2022-9-7 21:24 發表

畀個Ws,介紹一下
Weirdo Beauty,上佢官網就有Ws contact

引用:
原帖由 Anmanleung 於 2022-9-21 16:33 發表

Weirdo Beauty,上佢官網就有Ws contact
請問hard唔hard sell ga? 我好怕比人一路做一路sell

引用:
原帖由 做咩啫 於 2022-9-22 10:11 發表

請問hard唔hard sell ga? 我好怕比人一路做一路sell
循例都會sell一sell,但唔hard sell,唔會reject之後都keep住sell你,做treatment時基本上無sell過我,真係認真做treatment

30+年紀漸長就要多啲做深層清潔,再用精華補濕,如果積左d污糟野耐左,毛孔就會形成一個個小黑點洞

引用:
原帖由 bettyyaya 於 2022-9-15 09:56 發表

pm你
我都想要PM

引用:
原帖由 雨中的遊艇 於 2022-9-26 01:10 發表
30+年紀漸長就要多啲做深層清潔,再用精華補濕,如果積左d污糟野耐左,毛孔就會形成一個個小黑點洞
我有個同事就係咁,行到好埋望仲有少少密集恐懼症添

引用:
原帖由 mrkwansiu 於 2022-9-26 10:14 發表

我都想要PM
pm埋你了

引用:
原帖由 冬天冬眠 於 2022-9-26 22:38 發表

我有個同事就係咁,行到好埋望仲有少少密集恐懼症添
可以試下醫美,我之前有試做過Venus Glow 微米注氧深層清潔療程 + DEP 無針注氧亮肌療程,都幾好,係深層清潔令毛孔管道變得暢通,再加保濕,最緊要冇入侵性,同埋免費都幾值得去海港城試一次,你可PM我或自己上Life young個網搵下

引用:
原帖由 bettyyaya 於 2022-9-27 10:46 發表

pm埋你了
多謝你

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]