• 瀏覽: 5,961
  • 回覆: 14
女人有兩個優點,但總有一個漏洞,
男人是沒有優點,但總有一個長處。
所以男人要用雙手牢牢抓住女人這兩個優點,
再用男人天生的長處,彌補女人空虛的漏洞!
夫妻互相補足,比翼雙飛的關係才會實現。

引用:
原帖由 savioyeung 於 2022-9-3 06:05 發表
中文博大精深,該兩個優點、一個漏洞、一個長處。。。分別應該是什麼呢?

引用:
原帖由 savioyeung 於 2022-9-3 06:07 發表

中文博大精深,該兩個優點、一個漏洞、一個長處。。。分別應該是什麼呢?
正明樓主唔明白女人,女人有
一個入洞,兩雨漏洞。

我的女人有3個漏洞

引用:
原帖由 savioyeung 於 2022-9-3 06:05 發表
要咁樣相處㗎?

引用:
原帖由 savioyeung 於 2022-9-3 06:07 發表

其實唔係好明

引用:
低俗

引用:
原帖由 我唔係壞人 於 2022-9-3 12:21 發表

低俗
對,雅俗共賞嘛
唔好咁嚴肅啦😂😂

引用:
原帖由 超級扁扁的妹頭 於 2022-9-3 08:07 發表
我的女人有3個漏洞
識造的女人一定有三個漏洞。

引用:
女人應該有三個漏洞,但好可惜男人只得一個長處, 所以男人永遠滿足唔到女性需求。

引用:
原帖由 司空沐 於 2022-9-5 13:55 發表

女人應該有三個漏洞,但好可惜男人只得一個長處, 所以男人永遠滿足唔到女性需求。
另外果兩個洞,正常不是漏洞來的,如果咁都計,男人都有兩個漏洞啦😂😂🥹

有道理

引用:
原帖由 超級扁扁的妹頭 於 2022-9-3 08:07 發表
我的女人有3個漏洞
應該有七竅

引用:
原帖由 我唔係壞人 於 2022-9-3 12:21 發表

低俗
一笑而己,何必諗咁多?
閣下想必係認真咗,唔通妳冇長處可抓?

話女性有三個漏洞就真係低俗咗啦!
因為上帝只錫與女人一個口進一個口出,另外一個係享受同造人否則只排禍水,但人類太貪心係都要用到盡,之所以病從口入有性病管轄住貪婪之男女!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]