• 瀏覽: 2,355
  • 回覆: 11
見有JM話幾好用,派左消費券即刻衝去海港城買,第一次買咁靚mask用,
真係比一般mask潤好多同夠吸收,唔錯

有咩效果?

😆😆你忍到手甘耐先用消費卷
我第二日都用哂

你買呢盒mask用晒消費券?

引用:
原帖由 bonniebaby921 於 2022-9-5 15:08 發表
你買呢盒mask用晒消費券?
仲有買埋cream,因為佢買夠$2k有$1k coupon送返,買多d又送多d,但我想試左先就買住d先,之後買野用coupon都可以平好多

引用:
原帖由 Berry.B 於 2022-9-6 17:33 發表

仲有買埋cream,因為佢買夠$2k有$1k coupon送返,買多d又送多d,但我想試左先就買住d先,之後買野用coupon都可以平好多
我有個朋友一次過用消費券+自己俾錢買左$4xxx野,有$2000送返

超保濕好潤,用左一個月左右粒粒出少左!曬完當晚用仲降到紅!一定要BA跟你皮膚調配返處方用

引用:
原帖由 chin0921 於 2022-9-4 07:40 發表
有咩效果?
超保濕好潤,用左一個月左右粒粒出少左!曬完當晚用仲降到紅!一定要BA跟你皮膚調配返處方用

引用:
原帖由 leep18035 於 2022-9-6 17:59 發表
JM, mask 叫咩名?
綠色呢個叫hydrating mask,岩先用上次送coupon試另一隻nutriment mask,BA教溝住用水油平衡d我覺得你可以做個free skin test聽下佢點講先再諗買唔買

我而家試完覺得好好用,有d後悔無買多d,等下次再有消費券再買過!

主題標籤 #消費券
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]