• 瀏覽: 8,369
  • 回覆: 43
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 catcatherine317 於 2022-9-7 18:03 發表

我幾個月前都係呢間做,搵徐醫生,你呢
我都係係呢個做
佢地銅鑼灣新開左,環境靚左好多

我係香港X打,完全冇效

引用:
原帖由 濕濕象 於 2022-9-8 01:53 發表
我上年係黎姿間c 記打
果陣係打thermage + ulthera
效果都好好~
我都係cosxxx打啊
環境同服務都幾好

引用:
原帖由 lokchan58 於 2022-9-6 23:32 發表

邊到打? 可以pm details ma?
COSXXX
我 PM 你同你講多少少DETAIL~

引用:
原帖由 私煙bb 於 2022-9-10 10:37 發表

我都係cosxxx打啊
環境同服務都幾好
我果陣個醫生勁nice 同好有耐心
做皮膚分析果陣已經好細心同我講解返我咩位置可以再firm D,
邊個位脹少少, 成塊面輪廓會sharp D
我想瘦面同去眼紋 最後都醫生建議決定做ulthera 同thermage
出來效果又真係好好!

引用:
原帖由 濕濕象 於 2022-9-11 01:47 發表

做皮膚分析果陣已經好細心同我講解返我咩位置可以再firm D,
我想瘦面同去眼紋 最後都醫生建議決定做ulthera 同thermage
出來效果又真係好好!
兩個一齊做效果一定最完美啦,不過貴冇錢呢
呢個唔係療程缺點,係我缺點吧

引用:
原帖由 濕濕象 於 2022-9-11 01:47 發表

出來效果又真係好好!
幫我做果個醫生手勢都幾好呀
本身我仲預咗會好痛
不過敷咗麻醉又覺得還好 冇我諗嘅咁痛
我反而想針對我個木偶紋同抬頭紋
醫生都係個啲位置打多啲 依家期待緊個效果!

引用:
原帖由 海邊委屈的世界 於 2022-9-10 07:35 發表
我係香港X打,完全冇效
香港心? 之前我都有考慮過,但最後都係去番beauskin,見佢地網評好啲

引用:
原帖由 helenccheng 於 2022-9-6 16:36 發表
我前幾日都係BEAUSKIX 打左, 打完都係少少紅腫
唔算多,宜家上粉都明顯見到毛孔係細左,打完有少少乾,要做番啲保濕
好正常

引用:
原帖由 xddog 於 2022-9-12 04:34 PM 發表

香港心? 之前我都有考慮過,但最後都係去番beauskin,見佢地網評好啲
真係咁咩

引用:
原帖由 xddog 於 2022-9-9 18:12 發表

我都係係呢個做
佢地銅鑼灣新開左,環境靚左好多
佢地係咪得1個醫生掂??
我呢排爬文,個個講親B記都係話搵呢個醫生既

引用:
原帖由 sssn5678 於 2022-9-11 11:08 發表

兩個一齊做效果一定最完美啦,不過貴冇錢呢
呢個唔係療程缺點,係我缺點吧
我見都多人係做全面ultherapy +眼部thermage
其實真係要做既不如一次過做,痛都係一次過~

引用:
原帖由 Cheung952701 於 2022-9-12 22:54 發表

好正常
係呀!!但係見好多人話做完都冇效

引用:
原帖由 RReenn 於 2022-9-13 08:34 發表

真係咁咩
我覺得自己親身去過試過先知

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]