• 瀏覽: 8,379
  • 回覆: 43
  • 追帖: 2
岩岩打完一星期
雖然個醫生話一兩個月時間先會見效同明顯
等啲膠原生多啲
不過好心急啊~~
想問下sis 做完之後幾時覺得有效果架?
好期待真係可以ko 面上面的細紋 > <

sis第一次打?要耐心少少架~
其實都好睇人~
我果陣做完其實已經覺得firm左啲
但個半月左右先真係覺得個效果好明顯

起碼要兩三個月

我就即時都見到提升, 醫生說2星期開始效果再出D

樓主打完覺得點? 我都有啲想打~ 
做完要幾耐先見得人?

引用:
原帖由 朱古力布甸 於 2022-9-4 00:48 發表
樓主打完覺得點? 我都有啲想打~ 
做完要幾耐先見得人?
我打完其實都係少少紅腫 但其實好快就散左
基本上第2日我已經正常出街
打個時冇想像中甘痛
可能係醫生比較細心
同埋會一路打一路問住我咩感覺,好安心

我同事打左,佢即日已經見到效

我前幾日都係BEAUSKIX 打左, 打完都係少少紅腫
唔算多,宜家上粉都明顯見到毛孔係細左,打完有少少乾,要做番啲保濕

引用:
原帖由 私煙bb 於 2022-9-6 02:12 發表

我打完其實都係少少紅腫 但其實好快就散左
基本上第2日我已經正常出街
打個時冇想像中甘痛
可能係醫生比較細心
同埋會一路打一路問住我咩感覺,好安心
邊到打? 可以pm details ma?

樓主係邊間打?我都有興趣…

引用:
原帖由 helenccheng 於 2022-9-6 16:36 發表
唔算多,宜家上粉都明顯見到毛孔係細左,打完有少少乾,要做番啲保濕
我幾個月前都係呢間做,搵徐醫生,你呢

我上年係黎姿間c 記打
果陣係打thermage + ulthera
效果都好好~

引用:
原帖由 RReenn 於 2022-9-3 08:10 發表
我就即時都見到提升, 醫生說2星期開始效果再出D
咁最效效果既時間係幾時

引用:
原帖由 helenccheng 於 2022-9-6 16:36 發表
想知你係搵治療師定醫生打?
打完之後會唔會紅到見唔到人

引用:
原帖由 cherrlitze 於 2022-9-8 04:31 PM 發表

咁最效效果既時間係幾時
好似1-3個月

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]