• 瀏覽: 8,668
  • 回覆: 28
  • 追帖: 1
邊間院手勢好比較有信心保證?  見到有啲人面部燙傷 好驚

有沒有快速做完即時見效的 (最緊要安全 無副作用)

ulthera或thermage,看你面多唔多肉

ulthera或者thermage係最好,試過就知

引用:
原帖由 RReenn 於 2022-8-28 14:48 發表
ulthera或thermage,看你面多唔多肉
唔算多 只係唔夠緊

ulthera / thermage邊款先岩你其實一定要見醫生先清楚

前兩日我有個外國朋友一早係外國book左做thermage,點知返到黎醫生話其實佢做thermage個效果唔大,叫佢改ulthera,佢驚係唔係醫生想sale佢,所以做ulthera,點知原來ulthera係仲平d,佢都好感恩遇到一個有良心既醫生

引用:
原帖由 Kokgkhg 於 2022-8-29 17:36 發表
前兩日我有個外國朋友一早係外國book左做thermage,點知返到黎醫生話其實佢做thermage個效果唔大,叫佢改ulthera,佢驚係唔係醫生想sale佢,所以做ulthera,點知原來ulthera係仲平d,佢都好感恩遇到一個有良心既醫生
ulthera係仲平d, 大約費用?
良心既醫生。

DM我可以不?

引用:
原帖由 Kokgkhg 於 2022-8-29 17:36 發表
良心醫生真係唔易搵, 想知係邊位醫生

引用:
請問邊位醫生,我都想知🙏

引用:
原帖由 tpnyhho 於 2022-8-29 06:36 發表
ulthera / thermage邊款先岩你其實一定要見醫生先清楚
知道邊間好嗎?

引用:
原帖由 ginger.333 於 2022-8-30 08:06 發表

ulthera係仲平d, 大約費用?
良心既醫生。

DM我可以不?
Ulthera聽朋友都係萬幾蚊,原來係平過thermage
醫生名PM你吧

引用:
原帖由 姫絲 於 2022-9-3 08:01 發表

請問邊位醫生,我都想知🙏
已經PM左你,不開名吧

引用:
原帖由 chin0921 於 2022-9-4 07:37 發表

知道邊間好嗎?
你可以問問我朋友個間,個醫生佢話都好出名,難book

引用:
我都想知邊位醫生,麻煩pm我. thanks

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]