• 瀏覽: 27,295
  • 回覆: 143
  • 追帖: 2
半年前左右,有個女仔問我借錢,果陣同個女仔唔係識左好耐,可能一個月左右,但佢日日都會同我wts傾計,有時都會約出嚟一齊食飯。我對佢都有啲好感,所以佢果陣同我講佢屋企有事,急需錢問我借,我好快就借左畀佢,都冇點問佢發生咩事。前後借左5千蚊畀佢,點知之後,佢就冇再搵我啦,我諗住佢屋企可能真係有咩事啦,已經叫過佢還錢幾次,佢佢次次都話遲下先,佢一定會還。點知等左半年多,佢都仲未還,我又唔好意思吹佢還錢。但係睇女神ig,日日post自己食好野、去邊到玩,早排仲畀我喺街撞到佢同個男人一齊行,有錢同其他男人行街睇戲但冇錢還畀我... 我可以點叫佢還錢好

引用:
原帖由 我廢我自豪 於 2022-8-25 17:31 發表
半年前左右,有個女仔問我借錢,果陣同個女仔唔係識左好耐,可能一個月左右,但佢日日都會同我wts傾計,有時都會約出嚟一齊食飯。我對佢都有啲好感,所以佢果陣同我講佢屋企有事,急需錢問我借,我好快就借左畀佢,都冇點問佢發生咩事。前後借左5千蚊畀佢,點知之後,佢就冇再搵我啦,我諗住佢屋企可能真係有咩事啦,已經叫過佢還錢幾次,佢佢次次都話遲下先,佢一定會還。點知等左半年多,佢都仲未還,我又唔好意思吹佢還錢。 ...
你又知人地同第二個男人出街係佢比錢?
btw,借定唔借 還得到先好借

叫佢錢債肉償

提示: 違規內容已被屏蔽
賤人走硬你數

撞到同男仔一齊就係追債最好時機啦

遇老千

引用:
原帖由 我廢我自豪 於 2022-8-25 17:31 發表
半年前左右,有個女仔問我借錢,果陣同個女仔唔係識左好耐,可能一個月左右,但佢日日都會同我wts傾計,有時都會約出嚟一齊食飯。我對佢都有啲好感,所以佢果陣同我講佢屋企有事,急需錢問我借,我好快就借左畀佢,都冇點問佢發生咩事。前後借左5千蚊畀佢,點知之後,佢就冇再搵我啦,我諗住佢屋企可能真係有咩事啦,已經叫過佢還錢幾次,佢佢次次都話遲下先,佢一定會還。點知等左半年多,佢都仲未還,我又唔好意思吹佢還錢。 ...
想還既一早還左啦,洗叫到先還咩

出律師信

引用:
原帖由 加多尼奧 於 2022-8-25 17:45 發表
叫佢錢債肉償
每次計$500,即係可以搞10次。

又多個傻仔
借得錢都預左收唔返
講錢傷感情<--萬年真言

梨只係一隻借糧兵

引用:
借多九萬五比佢
齊頭十萬
好記佢一定還

引用:
直接報警啦。明當水魚

佢算好啦,只呃5千

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]