• 瀏覽: 12,391
  • 回覆: 16
家姐業餘算命唔收錢純中意命理,有時都會幫朋友算下運程,上次識左個迷信女仔之後我更加唔信尼類命理野
家姐星期一晚抽起條筋幫我算姻緣運,家姐話我今年拍唔到拖就會單身到35歲,我依家先25歲要單身成10年????????
阿媽原本洗緊碗聽到家姐話我可能要單身10年嚇到佢仆出黎叫家姐講多次,嚇到我阿媽問我要唔要介紹女仔比我識又叫我唔岩feel唔緊要只緊要係有拖拍
尼幾日阿媽都問我識到新女仔未,又話我唔返屋企食飯都得嫁只要我有拖拍唔洗單身10年就得嫁喇
為左唔想阿媽煩我我已經兩日冇返屋企食飯.......其實單身10年都唔係好得人驚啫......

求其搵個拍拖啦

試問現今世界,生活費有多貴,萬一婚後還攪出人命,即使是不用憂柴憂米,就不怕生活質素降低,和需要花費大量時間在子女的教學嗎?

梗係驚啦 同住養多你10年

引用:
原帖由 惹火栗子 於 2022-8-25 15:47 發表
家姐業餘算命唔收錢純中意命理,有時都會幫朋友算下運程,上次識左個迷信女仔之後我更加唔信尼類命理野
家姐星期一晚抽起條筋幫我算姻緣運,家姐話我今年拍唔到拖就會單身到35歲,我依家先25歲要單身成10年????????
阿媽原本洗緊碗聽到家姐話我可能要單身10年嚇到佢仆出黎叫家姐講多次,嚇到我阿媽問我要唔要介紹女仔比我識又叫我唔岩feel唔緊要只緊要係有拖拍
尼幾日阿媽都問我識到新女仔未,又話我 ...
有冇睇通O之王

10年又好似誇咗啲
唔係好信⋯⋯除非樓主個樣好麻麻/容易friend zone類型

引用:
我就想知 如果今年拍得成拖會點? 奉子成婚 定 單身一世?

單身意思其實係咪講未結婚咋?男人拍拖到35歲先結婚又好正常啫

單身有咩好怕

男人大把青春,駛咩急
睇下城城差唔多60歲先結婚就知

如果條命係咁,都只有認命

男人大把青春, 你家姐咁講, 單身到35歲, 即係35歲有拖拍. 

引用:
業餘都信到十足, 怪不得咁多騙案

引用:
原帖由 無奈深愛的火花 於 2022-8-27 16:44 發表
單身意思其實係咪講未結婚咋?男人拍拖到35歲先結婚又好正常啫
拍拖仍叫單身~

引用:
最好單身一世

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]