• 瀏覽: 26,921
  • 回覆: 67
+2
話說同個男仔出街,咁個男仔就畀佢部手機我睇緊,咁岩我又甩鞋帶,但行緊就廢事綁,諗住去到冇咩人嘅地方再綁。點知有個路人就好好心咁話我知甩左鞋帶,其實我都知,但唔方便綁先唔綁住。

個男仔見到,就突然蹲低幫我綁,搞到勁多人望住,好似我咁大個人都唔識綁鞋帶咁,勁唔好意思,所以我都蹲低左想自己綁番鞋帶,同個男仔講︰唔洗啦,我自己綁就得啦。
點知個男仔好大反應咁叫我唔好綁,佢話︰我唔想你隻手掂完鞋帶再掂我部手機。
原來佢只係有潔癖,唔想我隻手污糟掂佢手機,搞到我仲差啲心動左一下。佢幫我綁完鞋帶之後,仲即刻用消毒酒精清潔雙手,咁怕污糟做咩幫我綁鞋帶

佢可能驚你仆親

引用:
原帖由 黑咖啡 於 2022-8-24 16:06 發表
話說同個男仔出街,咁個男仔就畀佢部手機我睇緊,咁岩我又甩鞋帶,但行緊就廢事綁,諗住去到冇咩人嘅地方再綁。點知有個路人就好好心咁話我知甩左鞋帶,其實我都知,但唔方便綁先唔綁住。

個男仔見到,就突然蹲低幫我綁,搞到勁多人望住,好似我咁大個人都唔識綁鞋帶咁,勁唔好意思,所以我都蹲低左想自己綁番鞋帶,同個男仔講︰唔洗啦,我自己綁就得啦。
點知個男仔好大反應咁叫我唔好綁,佢話︰我唔想你隻手掂完鞋帶再 ...
可以近距離欣賞美腿

男男搞基,直頭系街度爆菊仲

係咪著裙?可能係𥄫底。

至少知道同愛情無關

引用:
原帖由 地平綫嘅盡頭 於 2022-8-24 19:52 發表
係咪著裙?可能係𥄫底。
著裙有邊款綁帶鞋會襯?

笑左

正常睇佢幫你綁都是一種殷勤搏好感的表現,潔癖是個人習慣,亦難得他直言怕你弄髒部手機.

引用:

點知個男仔好大反應咁叫我唔好綁,佢話︰我唔想你隻手掂完鞋帶再 ...
佢隻手掂過你隻臭腳,消毒都唔掂

好男人

有心動既感覺咪幾好

狗公行為,唔講仲以為係太監,影衰男人

引用:
原帖由 linda.0416 於 2022-8-24 23:04 發表

著裙有邊款綁帶鞋會襯?
呢款😏

附件

Screenshot_2022-08-26-00-47-30-354_com.taobao.taobao.jpg(221.9 KB)

引用:

男幫男綁鞋帶,又真係影響市容,難怪咁多人望住。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]