• 瀏覽: 10,111
  • 回覆: 51
  • 追帖: 1
我問啲呀姐,佢就叫我打電話約佢出嚟行街食飯睇戲,你有佢電話架,唔聽打到聽為止

問男人朋友,佢就叫我慢慢嚟,唔好成日搵佢

定還是睇個女仔性格嚟出擊?

慢慢黎啦
咁Chur 想嚇親人咩

個女仔對你有意思 你唔搵距 距都會搵你啦

曰曰搵

引用:
原帖由 27126425 於 2022-8-23 23:20 發表
我問啲呀姐,佢就叫我打電話約佢出嚟行街食飯睇戲,你有佢電話架,唔聽打到聽為止

問男人朋友,佢就叫我慢慢嚟,唔好成日搵佢

定還是睇個女仔性格嚟出擊?
咩阿姐?。。。清潔阿姐???

引用:
原帖由 酸甜排骨 於 2022-8-24 00:11 發表
慢慢黎啦
咁Chur 想嚇親人咩

女鍾意人約的,不過之後做人世,就諗清諗楚😃

日日保持聯絡

引用:
原帖由 酸甜排骨 於 2022-8-24 12:11 AM 發表
慢慢黎啦
咁Chur 想嚇親人咩

幾耐先叫慢,唔識拿捏,琴日只係like咗佢既即日回覆,諗住聽曰全日打10號風,佢實有大把時間覆喇掛

引用:
原帖由 tmchu007 於 2022-8-24 07:14 AM 發表

女鍾意人約的,不過之後做人世,就諗清諗楚😃
其實女人唔食煙賭錢公主病乜都問點解既咁得意既已經好好,反而係我自己又窮又唔識講野,怕累人一世

引用:
原帖由 27126425 於 2022-8-24 08:42 發表

其實女人唔食煙賭錢公主病乜都問點解既咁得意既已經好好,反而係我自己又窮又唔識講野,怕累人一世
唔食煙賭錢,少量公主病已經好好😀

可以WTS APP ONLY, KEEP日日, 比個女仔知道你心日日都有佢

引用:
原帖由 tintin310 於 2022-8-24 01:38 PM 發表
可以WTS APP ONLY, KEEP日日, 比個女仔知道你心日日都有佢
每日一pm?

YES 唔洗一定要DATE出黎, 傾下偈都OK

真係因人而異,
如果你想聯絡頻密d,你覆佢多啲嘢快啲覆,佢應該都會改變得一樣,

如果佢幾日先覆你一次,其實唔係咁好現象

引用:
原帖由 Hugo238 於 2022-8-24 04:13 PM 發表
真係因人而異,
如果你想聯絡頻密d,你覆佢多啲嘢快啲覆,佢應該都會改變得一樣,

如果佢幾日先覆你一次,其實唔係咁好現象
上午pm佢,有時個零鐘覆,有時深夜一點先覆,佢應該夜晚二點後先訓,同埋平時ig 好少更新,懶系一名

引用:
原帖由 27126425 於 2022-8-24 20:08 發表

上午pm佢,有時個零鐘覆,有時深夜一點先覆,佢應該夜晚二點後先訓,同埋平時ig 好少更新,懶系一名
佢多唔多update ig唔代表佢懶,

佢回覆習慣可能係咁呢,
你係咪想進展得快啲?

可以主動少少

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]