• 瀏覽: 11,097
  • 回覆: 8
  • 追帖: 1
我問啲呀姐,佢就叫我打電話約佢出嚟行街食飯睇戲,你有佢電話架,唔聽打到聽為止

問男人朋友,佢就叫我慢慢嚟,唔好成日搵佢

定還是睇個女仔性格嚟出擊?

引用:
原帖由 酸甜排骨 於 2022-8-24 12:11 AM 發表
慢慢黎啦
咁Chur 想嚇親人咩

個女仔對你有意思 你唔搵距 距都會搵你啦
幾耐先叫慢,唔識拿捏,琴日只係like咗佢既即日回覆,諗住聽曰全日打10號風,佢實有大把時間覆喇掛

引用:
原帖由 tmchu007 於 2022-8-24 07:14 AM 發表

女鍾意人約的,不過之後做人世,就諗清諗楚😃
其實女人唔食煙賭錢公主病乜都問點解既咁得意既已經好好,反而係我自己又窮又唔識講野,怕累人一世

引用:
原帖由 tintin310 於 2022-8-24 01:38 PM 發表
可以WTS APP ONLY, KEEP日日, 比個女仔知道你心日日都有佢
每日一pm?

引用:
原帖由 Hugo238 於 2022-8-24 04:13 PM 發表
真係因人而異,
如果你想聯絡頻密d,你覆佢多啲嘢快啲覆,佢應該都會改變得一樣,

如果佢幾日先覆你一次,其實唔係咁好現象
上午pm佢,有時個零鐘覆,有時深夜一點先覆,佢應該夜晚二點後先訓,同埋平時ig 好少更新,懶系一名

引用:
原帖由 Hugo238 於 2022-8-24 08:12 PM 發表

佢多唔多update ig唔代表佢懶,

佢回覆習慣可能係咁呢,
你係咪想進展得快啲?

可以主動少少
Sir, Yes Sir

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2022-8-25 07:20 PM 發表
 忽 泠 忽 熱 , 咁 先 係 最 高 章
哩個方法我都知但係佢係鍾意既定唔鍾意既忽冷忽熱就好難知當然我係全熱既

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2022-8-25 07:20 PM 發表
 忽 泠 忽 熱 , 咁 先 係 最 高 章
層主係男定女,我有其他問題問

引用:
原帖由 lelefung 於 2022-8-27 10:31 PM 發表

女仔工作是不是很忙?

如女仔有心,就算遲都一定會覆的。如沒心,跟本就不會理會。

可以每日簡單一問候,試探下反應。
我睇就似係無心覆,次次都係我問佢野,隔好耐先like你句問題,奇在如果佢覺得我煩既話可以索性直接封鎖我,但佢又無咁做,唔知想點

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]