• 瀏覽: 11,083
  • 回覆: 51
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 準時奇幻的老虎 於 2022-8-24 23:32 發表

我都係喜歡人日日搵

引用:
原帖由 27126425 於 2022-8-23 23:20 發表
我問啲呀姐,佢就叫我打電話約佢出嚟行街食飯睇戲,你有佢電話架,唔聽打到聽為止

問男人朋友,佢就叫我慢慢嚟,唔好成日搵佢

定還是睇個女仔性格嚟出擊?
綱戀要日日有野講

引用:
原帖由 27126425 於 2022-8-23 23:20 發表
我問啲呀姐,佢就叫我打電話約佢出嚟行街食飯睇戲,你有佢電話架,唔聽打到聽為止

主動啲日日搵,但係唔好日日講相同嘅野😵💫

引用:

要睇多方面嘅,大前提個女仔對個男仔有冇興趣或者當個男仔係唔係朋友先,如果個女仔都對個男仔有好感的話每日聯絡都冇問題(當然唔好太Chur 一日搵好多次,人地都要返工返學),如果個女仔只當男仔係普通朋友,可能要幾日先搵一次,再試吓有冇機會發展。
如果個女仔當個男仔又唔係朋友,亦都唔鐘意個男仔的話,無論日日搵或者一星期先聯絡一次都係冇分別,可能個女仔一樣覺得好煩

一曰執兩劑

引用:

咁簡單都問 !!

佢鍾意你就想你日日搵, 冇特別野講都想聽下你把聲~
唔鍾意你就最好少搵佢 ~

提示: 違規內容已被屏蔽
日日搵..易啲傾出存在感

日日搵

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2022-8-25 07:20 PM 發表
 忽 泠 忽 熱 , 咁 先 係 最 高 章
哩個方法我都知但係佢係鍾意既定唔鍾意既忽冷忽熱就好難知當然我係全熱既

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2022-8-25 07:20 PM 發表
 忽 泠 忽 熱 , 咁 先 係 最 高 章
層主係男定女,我有其他問題問

做兵都唔知

日日揾先容易揾共同話題,啱傾啱feel更容易發展。幾日先揾一次有團火轉頭就熄左啦。

傻仔狗公/毒撚=日日搵,日日扮晒野對你寒喧問暖,秒回
真正溝女高手=得閒先搵,吊你鋪癮等你心掛掛,等幾個鐘先回你

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2022-8-26 22:56 發表
傻仔狗公/毒撚=日日搵,日日扮晒野對你寒喧問暖,秒回
真正溝女高手=得閒先搵,吊你鋪癮等你心掛掛,等幾個鐘先回你
唔驚比個女仔覺得你吊佢胃口,唔高興咩。一間 block左你,到時真係唔使覆。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]