• 瀏覽: 19,598
  • 回覆: 241
  • 追帖: 2
由細到大都似隱形人 朋友出街唔會第一時間搵你 的確唔識帶動氣氛 topic比較serious/同好fd既先會好多野講 依家30 keep住見面聯絡既朋友只有6個 whatsapp可以一日先有2個講2句 
又好容易俾人恰咁 講野對自己特別唔客氣容易俾人點 個人越黎越負面

引用:
原帖由 S5T 於 2022-8-19 13:28 發表
由細到大都似隱形人 朋友出街唔會第一時間搵你 的確唔識帶動氣氛 topic比較serious/同好fd既先會好多野講 依家30 keep住見面聯絡既朋友只有6個 whatsapp可以一日先有2個講2句 
又好容易俾人恰咁 講野對自己特別唔客氣容易俾人點 個人越黎越負面
朋友不用太多,啱傾一兩個就夠

咁咪自己 主動多啲囉

引用:
俾人點就咪鬼繼續同佢做朋友啦

我都好少朋友,但係我亦好少同朋友傾計,多數自己揾節目

有咩節目

朋友多也很煩

引用:
聽到啲說話難聽嘅咪唔睬佢囉

引用:
原帖由 drivermm 於 2022-8-19 13:50 發表

朋友不用太多,啱傾一兩個就夠
係呀,唔使多啱傾一兩個夠晒。

引用:
原帖由 藥師觀音地藏 於 2022-8-19 18:26 發表
首先聲明:我係一個善於交際但不喜歡交際的人,亦是一個善於說話但不喜歡說話的人,每天説話不會過十句,有時更少;但一樣生活得超級開心。🥳
你有無結婚?你D生活好似一個出家人。

引用:
原帖由 shineok 於 2022-8-19 20:48 發表

係呀,唔使多啱傾一兩個夠晒。
你好,請問你多大?我4x

引用:
原帖由 drivermm 於 2022-8-19 21:29 發表

你好,請問你多大?我4x
細你好多好多好多

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]