• 瀏覽: 22,422
  • 回覆: 241
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 響亮奇幻的白雲 於 2022-8-24 06:09 發表

緣分都不知是咩 咁又不同那人結婚?
緣份或者就係整定,其實我3年前應該結左,或者明年先啦

引用:
原帖由 chail 於 2022-8-24 07:14 發表

緣份或者就係整定,其實我3年前應該結左,或者明年先啦
會唔會有人沒緣 
如果是整定緣分 咁拍好多次拖都不會成功?只有命中注定先可以成功結婚?咁理解?

引用:
原帖由 響亮奇幻的白雲 於 2022-8-24 07:59 發表

會唔會有人沒緣 
如果是整定緣分 咁拍好多次拖都不會成功?只有命中注定先可以成功結婚?咁理解?
緣份好多種,我同你呢度識都係緣份,好似我同男朋友我就覺得好強既緣份,因為發生左好多好多事,分左3次手,今次第四次都一齊反

引用:
原帖由 chail 於 2022-8-24 08:22 發表

緣份好多種,我同你呢度識都係緣份,好似我同男朋友我就覺得好強既緣份,因為發生左好多好多事,分左3次手,今次第四次都一齊反
咁多次分手都一齊
佢是命中注定嗎?

引用:
原帖由 響亮奇幻的白雲 於 2022-8-24 08:33 發表

咁多次分手都一齊
佢是命中注定嗎?
我覺得一半係人為

.

引用:
原帖由 合作馬虎迷你兵 於 2022-8-24 08:41 發表
.
你想講乜

引用:
原帖由 chail 於 2022-8-24 08:36 發表

我覺得一半係人為
點叫人為?
有句話 是你就是你 不是你搶都沒用

引用:
原帖由 響亮奇幻的白雲 於 2022-8-24 09:07 發表

點叫人為?
有句話 是你就是你 不是你搶都沒用
人為係我同男朋友一齊或分開左期間,有人追我,我都無接受

你就是你 不是你搶都沒用
呢句話其實有D負面,即係咩都唔做,咩都唔理?

最近呢次我地復合,我百份百顯示係人為,自己要爭取自己喜歡既人同事

引用:
原帖由 chail 於 2022-8-24 09:37 發表

人為係我同男朋友一齊或分開左期間,有人追我,我都無接受

你就是你 不是你搶都沒用
呢句話其實有D負面,即係咩都唔做,咩都唔理?

最近呢次我地復合,我百份百顯示係人為,自己要爭取自己喜歡既人同事
明白
咁那句點解

引用:
原帖由 響亮奇幻的白雲 於 2022-8-24 09:41 發表

明白
咁那句點解
是你就是你 不是你搶都沒用
呢句我都講左其實好負面,最近呢次同男朋友分手我就係咁既心態,好唔開心,又出post, 個個叫我揾過第個…… 最後我諗通左,用自己方法努力解決,今日先見都陽光

引用:
原帖由 chail 於 2022-8-24 09:57 發表

是你就是你 不是你搶都沒用
呢句我都講左其實好負面,最近呢次同男朋友分手我就係咁既心態,好唔開心,又出post, 個個叫我揾過第個…… 最後我諗通左,用自己方法努力解決,今日先見都陽光
😂😂加油!一段感情成日分手又復合 可以好堅固但又可以好鬥氣 不健康 咁都好累分完就一齊 中學時代就會咁 成年人後仲發生呢啲事 好辛苦⋯⋯ 好似小朋友玩咁 個人不會咁😅😂

引用:
原帖由 響亮奇幻的白雲 於 2022-8-24 10:00 發表

😂😂加油!一段感情成日分手又復合 可以好堅固但又可以好鬥氣 不健康 咁都好累分完就一齊 中學時代就會咁 成年人後仲發生呢啲事 好辛苦⋯⋯ 好似小朋友玩咁 個人不會咁😅😂
會唔會係睇你覺得值唔值,我答案係值,呢個人我相信我這生也找不到,我……同樣,佢一世也找不到這樣一個我

引用:
原帖由 chail 於 2022-8-24 10:04 發表

會唔會係睇你覺得值唔值,我答案係值,呢個人我相信我這生也找不到,我……同樣,佢一世也找不到這樣一個我
明白 最緊要是對大家有信心同愛 信任就夠,加油! 姐妹

引用:
原帖由 響亮奇幻的白雲 於 2022-8-24 10:05 發表

明白 最緊要是對大家有信心同愛 信任就夠,加油! 姐妹
姐姐你都要加油,唔好灰心,一定揾到架

我廿零歲,其實呢個年紀我比較成熟,無出黎玩,要收兵,十零廿個我都有,不過我唔中e呢D,你都要堅持

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]