• 瀏覽: 8,608
  • 回覆: 26
日日到出去歡場無真愛~~~~~~~~~~~仲點會等果個真命天女出現~~~~~~~~~~~~~~根本一個歡場無真愛既森林~~~~~~~~~完全KO佐果個真命天女~~~~~~~~
愛情只不過係一個笑話~~~~~~~~~~笑話到話識笑下~~~~~~~~~~~~愛情只會為人帶黎傷害~~~~~~~~~我幾次叉少少就俾愛情攪到自殺~~~~~~~~~~~以前我為佐離開我既女朋友~~~~~~~哭~~~~~~~~~~~為佐佢仲可以去死~~~~~~~~~~~~~~~但係佢到係要跟第二個走~~~~~~~~~~~~~~
女人有3種特性~~~~~~~~~第1種~~~~~~~得個樣~~~~~~~~~~~~~第2種~~~~~~~~~~得對波~~~~~~~~~~~~第3種得果蘿~~~~~~~~~~~~
香港女人好多時以上果3種到無~~~~~~~~~~~~
以上3種特性入面~~~~~~~~~~~我會簡第2種~~~~~~~~~~波其實係最重要~~~~~~~~~~~~~出去玩過到知~~~~~~~
當然有D女人有齊以上3種特性~~~~~~~~~~~一個可以有齊以上3種特性既女人~~~~~~~~~真係唔多~~~~~~~~~

努力搵錢啦

歡場都未必無真愛ge

有得開帖就開啦

引用:
原帖由 陌生的熟人 於 2022-8-19 12:23 發表
歡場都未必無真愛ge
以前歡場撞到個樣靚波大~~~~~~~洗佐好多錢~~~~~~~~~洗清光我既錢就跟第二個走~~~~~~~~~~~
歡場女人好識玩~~~~~~~~見得男人太多~~~~~~~~~同男人玩好似食飯甘~~~~~~~~~~

歡場搵真愛既人~~~~~~~~~~死佐味天光~~~~~~~~~~~~唔係無既~~~~~~~~~~~你有錢咪有真愛~~~~~~~~~

我見過呢幾次

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2022-8-19 10:23 發表
日日到出去歡場無真愛~~~~~~~~~~~仲點會等果個真命天女出現~~~~~~~~~~~~~~根本一個歡場無真愛既森林~~~~~~~~~完全KO佐果個真命天女~~~~~~~~
愛情只不過係一個笑話~~~~~~~~~~笑話到話識笑下~~~~~~~~~~~~愛情只會為人帶黎傷害~~~~~~~~~我幾次叉少少就俾愛情攪到自殺~~~~~~~~~~~以前我為佐離開我既女朋友~~~~~~~哭~~~~~~~~ ...
咁你之前女友離開你係絕對正確選擇了⋯

你搵返你嘅 樣波欏 就對了,大家雙贏!

講到樣,先去照鏡睇吓自己個樣,無鏡就痾篤尿睇睇。當揀咗波時,你又嫌唔係世界波,其實你知唔知自己要的是什麼,可能係不存在現實世界的蘿!

又唔聽話,無依時食藥

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2022-8-19 13:27 發表

以前歡場撞到個樣靚波大~~~~~~~洗佐好多錢~~~~~~~~~洗清光我既錢就跟第二個走~~~~~~~~~~~
歡場女人好識玩~~~~~~~~見得男人太多~~~~~~~~~同男人玩好似食飯甘~~~~~~~~~~

歡場搵真愛既人~~~~~~~~~~死佐味天光~~~~~~~~~~~~唔係無既~~~~~~~~~~~你有錢咪有真愛~~~~~~~~~
其實我老婆以前係做樓上骨,我之後沉埋船,同我一齊就冇做,結婚幾年生埋仔,又孝順我父母,又持家有道。我係比較幸運㗎一個,通常沉親船都係九死一生,我就係個生還者

睇你都系唔睇視頻啦。。
d女話齋,去酒吧的男唔會一齊噶。。無好人

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2022-8-19 14:48 發表

咁你之前女友離開你係絕對正確選擇了⋯

你搵返你嘅 樣波欏 就對了,大家雙贏!
當日我企佐係50層高既天台要求佢唔好走~~~~~~~~~~佢令我絕望再絕望~~~~~~~
今時今日仲信有真愛既人實在係太天真~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 袋中來了貓奴 於 2022-8-19 14:59 發表
講到樣,先去照鏡睇吓自己個樣,無鏡就痾篤尿睇睇。當揀咗波時,你又嫌唔係世界波,其實你知唔知自己要的是什麼,可能係不存在現實世界的蘿!
講起~~~~~~~~~樣~~~~~~~~~~波~~~~~~~~~~~蘿~~~~~~~~~~~~真係有出去玩得多就會知~~~~~~~
女人真係好奇怪~~~~~~~~~~~好多時到係得以上一種特性~~~~~~~~~~~要隼齊以上3種特性真係好難~~~~~~~~~~
港女就好多時以上3種特性到無~~~~~~~~~~~~~~~
女人真係好睇個人質素~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

好多G,特別是韓G,假波。揸落硬吉吉,唔好玩。

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2022-8-19 10:23 發表
愛情只不過係一個笑話~~~~~~~~~~笑話到話識笑下~~~~~~~~~~~~愛情只會為人帶黎傷害~~~~~~~~~我幾次叉少少就俾愛情攪到自殺~~~~~~~~~~~以前我為佐離開我既女朋友~~~~~~~哭~~~~~~~~ ...
夠鐘食藥

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]