• 瀏覽: 14,401
  • 回覆: 41
最近用消費券買左部switch,諗住放假就算留係屋企都冇咁悶,又可以用佢做下運動,玩下just dance又得,好似好健康咁樣。
點知買左番嚟第一日,真係好好玩!可能又玩得太開心,冇理到周圍附近,隻手fing fing下撞到啲野,之後就聽到打爛野嘅聲音,一個由我阿爺果代留落嚟嘅花樽被我撞跌左落地下,碎鬼晒,聽以前阿爺講,個花樽都貴㗎,除左貴之外,仲有好多回憶,但就咁樣畀我打爛左,阿媽見我打爛左野,第一時間都冇關心我有冇整親,只係關心個花樽,就知道個花樽有幾咁重要啦... 阿媽仲要鬧我︰咁鍾意跳你就出街跳啦!唔知屋企細,搞到而家打爛野... 其實我都冇心姐,屋企細就唔可以買switch玩咩

玩要小心

唔知個switch貴D定係個花樽貴啲呢?

一隻手同一個花樽,你同你屋企人都揀左花樽,咁仲有乜好講

引用:
原帖由 小兒麻痺中 於 2022-8-16 13:21 發表
最近用消費券買左部switch,諗住放假就算留係屋企都冇咁悶,又可以用佢做下運動,玩下just dance又得,好似好健康咁樣。
點知買左番嚟第一日,真係好好玩!可能又玩得太開心,冇理到周圍附近,隻手fing fing下撞到啲野,之後就聽到打爛野嘅聲音,一個由我阿爺果代留落嚟嘅花樽被我撞跌左落地下,碎鬼晒,聽以前阿爺講,個花樽都貴㗎,除左貴之外,仲有好多回憶,但就咁樣畀我打爛左,阿媽見我打爛左野 ...
不如買xbox series S

仲平過部switch

記得一定要買埋xbox game pass ultimate

超多新正遊戲任玩!

不妨去xbox討論區
https://www.discuss.com.hk/forumdisplay.php?fid=23

引用:
原帖由 ajax2021 於 2022-8-17 08:43 發表

不如買xbox series S

仲平過部switch

記得一定要買埋xbox game pass ultimate

超多新正遊戲任玩!

不妨去xbox討論區
https://www.discuss.com.hk/forumdisplay.php?fid=23
睇下先~

引用:
原帖由 哈雷瑞星大S射球 於 2022-8-16 15:52 發表
玩要小心
一時太high

引用:
原帖由 cpfatpang 於 2022-8-16 16:20 發表
一隻手同一個花樽,你同你屋企人都揀左花樽,咁仲有乜好講
我竟然比唔上個花樽

switch都有啲靜態game, 係隻game問題

香港人連打個機都有空間問題 唉...

引用:
原帖由 小兒麻痺中 於 2022-8-17 12:16 發表

我竟然比唔上個花樽
你整親會好返,個花樽唔識自己好返

引用:
原帖由 Raegan 於 2022-8-17 16:15 發表
香港人連打個機都有空間問題 唉...
好慘,想玩都唔得

引用:
原帖由 小兒麻痺中 於 2022-8-16 13:21 發表
點知買左番嚟第一日,真係好好玩!可能又玩得太開心,冇理到周圍附近,隻手fing fing下撞到啲野,之後就聽到打爛野嘅聲音,一個由我阿爺果代留落嚟嘅花樽被我撞跌左落地下,碎鬼晒,聽以前阿爺講,個花樽都貴㗎,除左貴之外,仲有好多回憶,但就咁樣畀我打爛左,阿媽見我打爛左野 ...
小心啲,唔好打爛啲古董就得

引用:
原帖由 小兒麻痺中 於 2022-8-17 12:16 發表

我竟然比唔上個花樽
唔會,點都個人矜貴啲。

唔好錯重點,該買的是一間大屋。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]