• 瀏覽: 103,797
  • 回覆: 74
  • 追帖: 1
話說最近又係交友app約左個女仔出嚟食飯,因為派左消費券,所以諗住請個女仔食好野。我就帶左佢去間日本餐廳,咁入去就要除鞋嘅,一開始入去除鞋都冇咩野,入到去坐低叫野食,個女仔就問我︰你問唔問到有陣臭味?我聞左一聞,都聞唔到有咩味,所以就冇點理。去到點餐嘅時候,佢無啦啦好大聲咁講,大聲到隔離枱都望左過嚟。佢話︰我知係咩味啦!佢問個店員︰你地係唔係有賣鹹魚呀?我聞到好大陣鹹魚味!個店員聞左一聞,望左我隻腳,跟住又望住我,笑而不語。笑左陣,佢先同個女仔講,我地冇賣鹹魚,可能係呢位先生隻腳有陣鹹魚味...

其實我都知我自己腳氣有啲臭,但個店員洗唔洗咁講呀,咁多人都除左鞋,就一定係我腳嘅鹹魚味?我就緊係唔認係我腳臭,鬧番個店員轉頭。但我冇諗到,個女仔竟然會咁樣做。佢竟然走嚟聞我隻腳,跟住大聲咁講︰原來係你腳臭味!

點解要對臭味咁執著,如果個女仔唔執著個味,就唔會發生咁嘅事,面子都被佢丟晒,最後我仲要用消費券請佢食飯...

條女係唔係唔記得帶腦出街????

可能佢冇腦,冇得帶

你自己都好cheap  有消費券先請得起人食日本野  自己明明有腳臭唔能認 仲鬧番人  條女先醒  大大聲入左你波先  你自己檢討下啦

引用:
原帖由 哈雷瑞星大S射球 於 2022-8-16 12:07 發表
話說最近又係交友app約左個女仔出嚟食飯,因為派左消費券,所以諗住請個女仔食好野。我就帶左佢去間日本餐廳,咁入去就要除鞋嘅,一開始入去除鞋都冇咩野,入到去坐低叫野食,個女仔就問我︰你問唔問到有陣臭味?我聞左一聞,都聞唔到有咩味,所以就冇點理。去到點餐嘅時候,佢無啦啦好大聲咁講,大聲到隔離枱都望左過嚟。佢話︰我知係咩味啦!佢問個店員︰你地係唔係有賣鹹魚呀?我聞到好大陣鹹魚味!個店員聞左一聞,望左我隻 ...
事主, 這個問題必須要正視, 不能當無事發生。

成單野都無言

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 黃金工程 於 2022-8-16 13:46 發表

事主, 這個問題必須要正視, 不能當無事發生。
腳臭有咩計

引用:
原帖由 tommwins 於 2022-8-16 13:29 發表
你自己都好cheap  有消費券先請得起人食日本野  自己明明有腳臭唔能認 仲鬧番人  條女先醒  大大聲入左你波先  你自己檢討下啦
但個店員咁對客講無問題咩?

引用:
原帖由 哈雷瑞星大S射球 於 2022-8-16 12:07 發表
話說最近又係交友app約左個女仔出嚟食飯,因為派左消費券,所以諗住請個女仔食好野。我就帶左佢去間日本餐廳,咁入去就要除鞋嘅,一開始入去除鞋都冇咩野,入到去坐低叫野食,個女仔就問我︰你問唔問到有陣臭味?我聞左一聞,都聞唔到有咩味,所以就冇點理。去到點餐嘅時候,佢無啦啦好大聲咁講,大聲到隔離枱都望左過嚟。佢話︰我知係咩味啦!佢問個店員︰你地係唔係有賣鹹魚呀?我聞到好大陣鹹魚味!個店員聞左一聞,望左我隻 ...
轉基唔會有呢啲事

引用:
記得用基Lo牌香水

引用:
原帖由 哈雷瑞星大S射球 於 2022-8-16 15:18 發表

腳臭有咩計
以毒攻毒,每曰抹

引用:
可能佢癖好係腳臭,師兄你行運喇

問題在於樓主

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]