• 瀏覽: 11,369
  • 回覆: 66
  • 追帖: 6
女真係溝唔到既,係一定靠吸引返嚟,要搞好多野去溝既,絕大多數係溝唔到。

男人只要做三樣野,再喺女人面前不經意地展示就係溝女。

1)經濟能力
2)顏值能力
3)情商能力

所以唔好諗到咁復雜,唔好成諗住溝女,只要做好以上3件事,其中一項一定要強,其他兩項要合格,再去擴大社交圈子,基本上一定會有女埋身。

有錢就可以無限中出!

冇心,比你溝到又點呀?迷玩玩下

引用:
原帖由 YFC07 於 2022-8-16 12:31 發表
有錢就可以無限中出!
唔係淨係有錢就得,如果係,蟲草大王一早溝到街心。

如果話有錢就溝到女既男人,通常都係無錢之餘,無樣亦懶惰,既唔肯通過後天健身改變外型,把口亦唔得。

我唔想得罪任何人,你可以撫心問下自己係唔係咁?

如果你無錢,就去學習搵錢。
如果你無樣,就去通過刻苦訓練健身改變外型。
如果你把口唔得,就去多識人,多睇書修養內涵。

當將自己提升到一個水平,再展示俾異性睇,這就是溝女。

一樣就夠啦......錢....講咩都無用....就算你不舉光頭5呎唔夠樣衰口臭齊晒都大把女埋身....就係錢......

引用:
原帖由 泰式炒飯 於 2022-8-16 13:47 發表
如果你無錢,就去學習搵錢。
如果你無樣,就去通過刻苦訓練健身改變外型。
如果你把口唔得,就去多識人,多睇書修養內涵。

當將自己提升到一個水平,再展示俾異性睇,這就是溝女。
你講得啱

引用:
原帖由 泰式炒飯 於 2022-8-16 09:07 發表
女真係溝唔到既,係一定靠吸引返嚟,要搞好多野去溝既,絕大多數係溝唔到。

1)經濟能力(錢呀)
2)顏值能力(樣呀)
3)情商能力(把口)

所以唔好諗到咁復雜,唔好成諗住溝女,只要做好以上3件事,其中一項一定要強,其他兩項要合格,再去擴大社交圈子,基本上一定會有女埋身。
你應該話1佔100分,2佔60分,3佔30分,只要有100分就一定溝到女

引用:
原帖由 平等的水杯 於 2022-8-16 15:21 發表

你應該話1佔100分,2佔60分,3佔30分,只要有100分就一定溝到女
錯,呢3項能力對每個女人吸引力亦不一樣,不能一概而論。

引用:
原帖由 泰式炒飯 於 2022-8-16 09:07 發表

1)經濟能力(錢呀)
2)顏值能力(樣呀)
3)情商能力(把口)

溝唔到女嘅人,都有一個共通點…就係柒

你幾時有見過柒頭會溝到女先?

柒係一個概論,背後既原因,一樣可以用呢3項能力既理論去解釋。

引用:
原帖由 泰式炒飯 於 2022-8-16 15:59 發表

錯,呢3項能力對每個女人吸引力亦不一樣,不能一概而論。
我近日第二次就溝女唔一定要有錢嘅標題喺本版留言,都係嗰句,有錢就有女冇錢就冇女喺香討(唔係喺現實世界)係金科玉律,任何人提出反建議,即使苦口婆心,講出事實,呢度都唔會有人聽,只會比人寸。

引用:
原帖由 一人行 於 2022-8-16 16:46 發表

我近日第二次就溝女唔一定要有錢嘅標題喺本版留言,都係嗰句,有錢就有女冇錢就冇女喺香討(唔係喺現實世界)係金科玉律,任何人提出反建議,即使苦口婆心,講出事實,呢度都唔會有人聽,只會比人寸。
我成日見啲人話有錢就有女鐘意,其實係大錯!而且講得出呢句既,多數係無自身能力改變經濟狀況既人!

假設如果一個繼承百憶遺產既唐氏綜合症病人,會唔會有女人對佢死心塌地,愛到死去活來?絕對不可能!

真正能夠激發女人對男人產生愛情既,係一個男人本身既能力值,包括搵錢能力,外形,溝通技巧等等,錢只係一張成積表。

引用:
原帖由 泰式炒飯 於 2022-8-16 13:39 發表
如果話有錢就溝到女既男人,通常都係無錢之餘,無樣亦懶惰,既唔肯通過後天健身改變外型,把口亦唔得。

我唔想得罪任何人,你可以撫心問下自己係唔係咁?
唔會咁積極的,溝唔到女,啲人就會將所有野推去有冇錢到。

我曾經問過,覺得自己溝唔到女係因為冇錢嘅人,係咪覺得自己除左冇錢外,冇其他缺點?

係咪自己本身雖然冇錢,但已經好叻同女性溝通,平時好多女性朋友(做普通朋友唔使有錢卦?)

但冇人認真答我,只係一味錄音機咁不停講有錢就有女

曾經有樓主煞有介事咁喺愛情版列出要溝到女嘅條件,佢列出左好多點,當然第一點就係有錢,跟住靚仔、身高、運動叻等等好多樣,但冇提到溝通技巧,原來有啲人心目中,人與人建立關係,係唔需要溝通技巧,而佢當日嗰post冇乜人質疑(除左我),即本版好多人都覺得溝女同溝通技巧係冇關,總之有錢就得,最多加埋靚仔。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]