• 瀏覽: 3,559
  • 回覆: 26
  • 追帖: 1
呢排放假冇嘢做,日日都去買雞市買送,買到連阿姐都認得我了,點睇?會唔會俾人笑?

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2022-8-15 21:56 發表
呢排放假冇嘢做,日日都去買雞市買送,買到連阿姐都認得我了,點睇?會唔會俾人笑?
人哋可能覺得你好仔介紹埋啲女畀你識

你男朋友一定好開心啦。
實扑你。😆😆

引用:
原帖由 7月後的花花 於 2022-8-15 22:17 發表

人哋可能覺得你好仔介紹埋啲女畀你識
真架咩?

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2022-8-15 21:56 發表
無能用

引用:
同埋我留意到而家好多女仔都唔鍾意煮飯, 男仔鍾意煮飯其實係一個優厚嘅條件, 你好好鑽研下呢一方面總有你遇到個啱嘅女仔會欣賞你。 如果肯做埋家務就更加好

引用:
原帖由 7月後的花花 於 2022-8-15 23:11 發表

同埋我留意到而家好多女仔都唔鍾意煮飯, 男仔鍾意煮飯其實係一個優厚嘅條件, 你好好鑽研下呢一方面總有你遇到個啱嘅女仔會欣賞你。 如果肯做埋家務就更加好
純粹係幾好玩,但係紅色藥丸💊講過,男人要提升自己的能力,不是要為了迎合女人的需要。相信吸引力法則係來自神秘感,男性的魅力在於自己想要乜,知道自己需要乜,同埋自我的身份認同感。

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2022-8-15 23:29 發表

純粹係幾好玩,但係紅色藥丸💊講過,男人要提升自己的能力,不是要為了迎合女人的需要。
乜嘢叫做紅色藥丸呀

引用:
原帖由 7月後的花花 於 2022-8-15 23:30 發表

乜嘢叫做紅色藥丸呀
紅色藥丸係兩性關係中,男性作為主導性的所需要的吸引力

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2022-8-15 23:35 發表

紅色藥丸係兩性關係中,男性作為主導性的所需要的吸引力
死火我未聽過添

引用:
原帖由 7月後的花花 於 2022-8-15 23:36 發表

死火我未聽過添
未聽過好正常,你仲細

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2022-8-16 01:36 發表

未聽過好正常,你仲細
今晚咁夜吾訓

引用:
如果靚仔買餸有著數

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2022-8-16 01:36 發表

未聽過好正常,你仲細
同女朋友就叫煮飯仔啫自己一個男人叫煮飯食先啱嘛

引用:
有冇同邊個街市阿姐啱傾呀?
咪試下發展囉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]