• 瀏覽: 4,589
  • 回覆: 14
同男朋友拍咗拖一年,佢就30頭我就20中,我暫時未有想結婚嘅諗法,但係男朋友係想結婚嘅。
之後男朋友就帶咗我去見家長,係餐飯入面佢父母都有暗示關於結婚生仔嘅嘢,我每次都係笑笑口就帶過就算。食飽飯男朋友就送我返屋企,行行下佢突然停低咗,指住層樓就話不如我地搬入去住,我諗住佢都係講笑,點知佢話佢前排去咗睇樓,佢叫我考慮下同唔同居,但我好似未準備好…

買定租?

男人30頭想結婚都算正常  反而妳就好似無乜諗過將來  結婚同居都唔想  或者過多幾年妳先想再諗呢樣  但男朋友等唔等就另一回事了

引用:
原帖由 席慕容祖兒 於 2022-8-15 17:41 發表
同男朋友拍咗拖一年,佢就30頭我就20中,我暫時未有想結婚嘅諗法,但係男朋友係想結婚嘅。
之後男朋友就帶咗我去見家長,係餐飯入面佢父母都有暗示關於結婚生仔嘅嘢,我每次都係笑笑口就帶過就算。食飽飯男朋友就送我返屋企,行行下佢突然停低咗,指住層樓就話不如我地搬入去住,我諗住佢都係講笑,點知佢話佢前排去咗睇樓,佢叫我考慮下同唔同居,但我好似未準備好…
同下居試吓大家夾唔夾都係好事

同居睇吓佢嘅真面目

引用:
原帖由 席慕容祖兒 於 2022-8-15 17:41 發表
要準備乜野,你愛佢就已經係最好嘅準備啦,除非唔夠愛或者唔確定

睇下大家財政如何

點先叫準備好呢。。除非你覺得佢唔系你想要個個就快快手分手啊。。唔好阻住其他女仔啦。

引用:
呢個是最佳時機去互相了解價值觀!

引用:
原帖由 isaacmadtk 於 2022-8-15 22:35 發表
買定租?
同意 ... 兩者差好遠 , 小弟E+住緊劏房(有獨立廁所) ,
隔音真係似有還無 ... 完全唔駛唸扑野勒 ^.^"

引用:
你地拍拖一年者,結婚就太快啦,試吓同居先啦,如果你哋住埋一齊之後覺得佢系理想嘅結婚對象,咁過多兩三年咪結婚囉!如果唔岩既,早啲發現早啲分手,對大家都有好處。

同居啦!正㗎!

引用:
原帖由 哈堡斯堡王朝 於 2022-9-22 12:37 發表

同意 ... 兩者差好遠 , 小弟E+住緊劏房(有獨立廁所) ,
隔音真係似有還無 ... 完全唔駛唸扑野勒 ^.^"
劏房仆野先正。

叫大大聲。

但隔離房 ,有得聽冇得屌。

引用:
原帖由 低B強 於 2022-9-24 10:55 發表

劏房仆野先正。

叫大大聲。

... 佢會黎拷門 , 叫你唔好嘈 ... 你仲有FEEL扑落去???

引用:
原帖由 低B強 於 2022-9-24 10:55 發表

劏房仆野先正。

叫大大聲。

叫床後第二天回劏房,發覺牆上面多咗好多針孔攝錄機

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]