• 瀏覽: 10,675
  • 回覆: 27
女朋友入到大學,都知道大學迎新唔少得呢啲Ocamp, oday, 女朋友就想報名參加,其實我自己都玩過ocamp,但正正就係因為玩過先更加唔想畀女朋友去,要知道入面玩嘅game少不了啲肢體接觸,一定大把狗公,仲可能有咩豆腐爸爸呢!同埋仲要成大班一齊過夜,一個唔覺意,女朋友分分鐘被人溝走左,畀女朋友去Ocamp同自己幫自己戴綠帽有咩分別!所以我同我女朋友講我唔想佢去,但佢堅持想去,咁難得入到大學點都想體驗下,同埋話之後揾projectmate都易啲,但我真係唔想畀佢去...

即係證明你5係佢杯茶想溝過第二件囉

引用:
原帖由 肥佛 於 2022-8-15 16:02 發表
佢話佢唔會出軌㗎

引用:
原帖由 公公偏頭痛 於 2022-8-15 16:08 發表

佢話佢唔會出軌㗎
女人心…………………針

比咁多男仔搞 係真係要 嘗試一下,由其是 男下女上,玩過你會明⋯

引用:
原帖由 公公偏頭痛 於 2022-8-15 15:58 發表
女朋友入到大學,都知道大學迎新唔少得呢啲Ocamp, oday, 女朋友就想報名參加,其實我自己都玩過ocamp,但正正就係因為玩過先更加唔想畀女朋友去,要知道入面玩嘅game少不了啲肢體接觸,一定大把狗公,仲可能有咩豆腐爸爸呢!同埋仲要成大班一齊過夜,一個唔覺意,女朋友分分鐘被人溝走左,畀女朋友去Ocamp同自己幫自己戴綠帽有咩分別!所以我同我女朋友講我唔想佢去,但佢堅持想去,咁難得入到大學點都 ...
可能佢識你之前已經被無數男人上過

大學入面咁多狗公  就算你阻得今次  之後又有咁多活動組織  呢幾年自己睇緊d條女喇

引用:
原帖由 tommwins 於 2022-8-16 14:08 發表
大學入面咁多狗公  就算你阻得今次  之後又有咁多活動組織  呢幾年自己睇緊d條女喇
我都好驚,好怕佢之後仲要上莊,咁可能就準備定分手都得

去完返嚟性技巧大增益咗你。

拍拖就係試下夾吾夾,你都會試下吾同女!女朋友都要試試大小粗幼

共產共夫共妻共子係新常態!
只有權係不會同你共!

你等住挨拳!

引用:
原帖由 公公偏頭痛 於 2022-8-15 15:58 發表
女朋友入到大學,都知道大學迎新唔少得呢啲Ocamp, oday, 女朋友就想報名參加,其實我自己都玩過ocamp,但正正就係因為玩過先更加唔想畀女朋友去,要知道入面玩嘅game少不了啲肢體接觸,一定大把狗公,仲可能有咩豆腐爸爸呢!同埋仲要成大班一齊過夜,一個唔覺意,女朋友分分鐘被人溝走左,畀女朋友去Ocamp同自己幫自己戴綠帽有咩分別!所以我同我女朋友講我唔想佢去,但佢堅持想去,咁難得入到大學點都 ...
實係同佢過人世咩

飛啦

引用:
你叫佢唔去就唔去佢聽唔聽你講㗎 ?

引用:
原帖由 肥佛 於 2022-8-15 16:02 發表
咁快分手?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]