• 瀏覽: 109,866
  • 回覆: 31
引用:
原帖由 ladymimi 於 2022-8-16 17:21 發表

我平時真係唔會洗,通常唔放入衣櫃住,著一次出街先會洗
原來最污糟嗰個係你

引用:
原帖由 ladymimi 於 2022-8-15 12:17 發表
收到消費券之後就好想去行街買衫,買衫就少不了要去試衫。但其實真係好怕夏天,大熱天,唔知係唔係啲人出汗就勁,試下件衫都可以搞到件衫勁臭,聞到件衫真係好臭呀,試上身都覺得好污糟嘅感覺,有冇人都係咁覺得?
但睇在消費券嘅份上,都買左幾件衫同褲,番到屋企一定要洗下先!消費券用嚟買衫真係好,咁就用左差唔多一半啦
消費券,我用已經左1300蚊買食物。。。。。衫就用現金買
買返來對襪都要洗,何況衫。。。。。

夏天真係冇辦法
不過我通常買褲先會試
衫同裙度一度就知啱唔啱著

夏天真係好恐怖 

引用:
原帖由 依然憶蓮 於 17/8/2022 00:43 發表
買之前要聞一聞
good dog

我以前做G2xxx,D西客指定要某色某size全新拆出黎試,High L晒D粉底,lipstick就扮睇吾到即走/要過件全新先買

第一次著,有冇味, 都要洗啦

而家一定要有新,先至會買

引用:
原帖由 wingsyip 於 2022-8-17 15:40 發表

good dog
講你呀! 第一次著,有冇味, 都要洗啦

而家咁嘅疫症,你都夠膽試衫,你都真係好大勇氣。

引用:
原帖由 ladymimi 於 2022-8-15 12:17 發表
收到消費券之後就好想去行街買衫,買衫就少不了要去試衫。但其實真係好怕夏天,大熱天,唔知係唔係啲人出汗就勁,試下件衫都可以搞到件衫勁臭,聞到件衫真係好臭呀,試上身都覺得好污糟嘅感覺,有冇人都係咁覺得?
但睇在消費券嘅份上,都買左幾件衫同褲,番到屋企一定要洗下先!消費券用嚟買衫真係好,咁就用左差唔多一半啦
大肥婆先會臭啫,靚女應唔會整臭衫掛

引用:
買咩款衫?
有無迷你裙?

其實理性d諗,冇必要買衫時先用消費券,你平時一般食嘢搭車用咗佢,慳番嘅錢就可以幾時買衫都得啦

引用:
原帖由 marykiki 於 2022-8-16 17:15 發表
睇啱,目測啱著就買,唔會試,亦都唔會再去換
衫都還可以,褲點目測?

買新衫, 唔會買拆左個D

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]