• 瀏覽: 4,392
  • 回覆: 12
本主題由 nc99999 於 2022-8-15 09:47 移動
感受到你的冷淡,發送的消息總是沒有回覆。知道你的美你的好多人追求,知道自己什么都沒做缺不敢給與任何承諾。是你接受了別的男人了嗎?我沒問,也沒有主動去做點什么,只是心壓抑的痛,賤男也心疼,是不舍還是心有不甘而又懦弱,不知道,只是心痛沒有行動。
   回想之前問你是不是發錯信息了你說沒有,聊着聊着發現是我又沒有回音了。是的,我心痛。我知道你是要我有自知之明了,離開不打擾你,或者用行動來挽回。我沒有嘗試後者,繼續做着賤男的本色。但是我心痛,真的很痛,腦子裡都是你,想你就痛。

洗個臉,照下鏡,清醒啲。
睇下你自己似乜膠。
為女人係到喊有膠用咩。

男人冇鬼用先會寫呢尐野,樓主lvl 太低了

Move on 

叫 G 冇煩惱

你自己唔變得強大,冇人會睇得起你。你要令女人主動搵你,你首先要令到自己有價值,價值不是用錢來衡量,不是用職業來衝量,你要搵到自己想要嘅係咩?需要做乜!只要你主動第一次,女人就會主動過來搵你,保持「神秘感」同「吸引力」

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2022-8-14 14:52 發表
你自己唔變得強大,冇人會睇得起你。你要令女人主動搵你,你首先要令到自己有價值,價值不是用錢來衡量,不是用職業來衝量,你要搵到自己想要嘅係咩?需要做乜!只要你主動第一次,女人就會主動過來搵你,保持「神秘感」同「吸引力」
偉哥

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2022-8-14 15:22 發表

偉哥
唔係呢種強大 

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2022-8-14 15:37 發表

唔係呢種強大 
印度神童都用嘅印度神油

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2022-8-14 14:52 發表
你咁叻,一定大把女

打完非基好訓

盡顯智慧

決定放手的話,試吓揾d野學或做吓其他有益既野分散注意力。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]