• 瀏覽: 35,185
  • 回覆: 176
  • 追帖: 1
事件係咁嘅,在之前有一個對我好好的男人叫A,但我冇同佢一齊,反而同咗現在的老公。佢一直都會問我生活如何之類,仲好關心我,咁又因為近幾年經常同老公一星期小吵,一個月大吵,身心疲累,自然就同A傾訴心事,最近佢暗示過會照顧我之類,咁傾得多,有時都會心動,甚至乎有時見佢長時間冇回覆我WhatsApp, 個心都要有少少唔開心同check佢最後上線時間。我怕有一日我真係會動真心,如果係你,會繼續同A做朋友?

引用:
原帖由 天然沉靜的珍珠 於 2022-8-12 22:49 發表
事件係咁嘅,在之前有一個對我好好的男人叫A,但我冇同佢一齊,反而同咗現在的老公。佢一直都會問我生活如何之類,仲好關心我,咁又因為近幾年經常同老公一星期小吵,一個月大吵,身心疲累,自然就同A傾訴心事,最近佢暗示過會照顧我之類,咁傾得多,有時都會心動,甚至乎有時見佢長時間冇回覆我WhatsApp, 個心都要有少少唔開心同check佢最後上線時間。我怕有一日我真係會動真心,如果係你,會繼續同A做朋友?
A先生係單身or 已婚?

引用:
原帖由 drivermm 於 2022-8-12 23:04 發表

A先生係單身or 已婚?
單身,一直未有另一半

引用:
原帖由 天然沉靜的珍珠 於 2022-8-12 23:07 發表

單身,一直未有另一半
100% 肯定?

引用:
原帖由 天然沉靜的珍珠 於 2022-8-12 23:07 發表

單身,一直未有另一半
似乎在等你

引用:
原帖由 drivermm 於 2022-8-12 23:09 發表

100% 肯定?
肯定的,因為近排唔開心,佢經常約我出街,佢一個人住,上過去,冇任何女仔嘢留低,100%單人男人的屋企

邊個條件比較好? 現實問題
現任老公條件又如何?
如果相差遠就知點樣選擇😂

有小朋友就唔好諗咁多啦!家庭吵下就和老公散下心拍下拖

引用:
原帖由 天然沉靜的珍珠 於 2022-8-12 23:14 發表

肯定的,因為近排唔開心,佢經常約我出街,佢一個人住,上過去,冇任何女仔嘢留低,100%單人男人的屋企
問問自己個心,愛邊個多啲

引用:
原帖由 drivermm 於 2022-8-12 23:11 發表

似乎在等你
佢經常安慰我,話佢會照顧我一生一世

引用:
原帖由 Sheepgirl1234 於 2022-8-12 23:15 發表
邊個條件比較好? 現實問題
現任老公條件又如何?
如果相差遠就知點樣選擇😂
A年輕的,經濟上都差唔多

引用:
原帖由 天然沉靜的珍珠 於 2022-8-12 23:16 發表

佢經常安慰我,話佢會照顧我一生一世
如果你離婚,他願意等你?

引用:
原帖由 drivermm 於 2022-8-12 23:18 發表

如果你離婚,他願意等你?
嗯,佢有暗示過

今日我個女性朋友的老公我認識的,佢話和老婆吵鬧,問我佢老婆情況,話老婆唔理佢,我話女人都想自己老公氹返佢,叫佢畀D驚喜佢老婆,家庭和睦好重要,對小朋友好!希望佢哋快D好返,家庭都會遇到吵鬧時,過咗就無事的。

引用:
原帖由 天然沉靜的珍珠 於 2022-8-12 23:14 發表

你上他屋企,孤男寡女,他有冇乖人之危

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]