• 瀏覽: 12,289
  • 回覆: 22
  • 追帖: 1
英文有一句名言: Happy wife, happy life. 意思是指老婆開心,你的生活便會愉快,但令女人快樂,講就容易,做就艱難,女人不是容易満足的動物,得到一様又想得多一樣,又喜歡拿自己老公與別人比較,永遠不會滿足!

男人便不同了,如果可以每日”三餐一篤,一定滿足”,就算自己老婆唔及別人的靚,但抱著唔理好醜,至緊要就手的心態,有得發洩便算,事後不會斤斤計較,各位師兄認為對嗎?

原來你身世咁坎坷,咁慘,寄予萬分同情

射後不理

agree

潘驢鄧小閒, 你有齊五樣
你老婆絕對開心

引用:
原帖由 田野大同 於 2022-8-13 16:14 發表
溝人妻最快樂,快樂性生活👍
在別人眼中,你老婆也是一名人妻喎😜

引用:
原帖由 yuk777044 於 2022-8-13 09:36 發表
射後不理
有得你射至講啦!

引用:
原帖由 silly__marso 於 2022-8-14 00:31 發表
潘驢鄧小閒, 你有齊五樣
你老婆絕對開心
到時又諗到第六様嘢話你做唔到,一樣鵝你。

呢個道理唔啱
冇老婆仲開心
咁你會問點有家庭
你有錢大吧人幫你生仔

引用:
原帖由 小草既朋友 於 2022-8-14 12:00 發表
呢個道理唔啱
冇老婆仲開心
咁你會問點有家庭
你有錢大吧人幫你生仔
死後攪單世紀爭產官司,死都唔死得安樂!

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2022-8-14 08:59 發表

到時又諗到第六様嘢話你做唔到,一樣鵝你。
有齊五樣嘅男人,仲邊會有女人夠膽加要求?

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2022-8-14 13:08 發表

死後攪單世紀爭產官司,死都唔死得安樂!
死左鬼知. 而且可以只搵一個人生都唔需要結婚

引用:
原帖由 男人小笨象 於 2022-8-14 16:02 發表

有齊五樣嘅男人,仲邊會有女人夠膽加要求?
等你有老婆嗰陣,你就知㗎啦。

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2022-8-12 07:36 發表
英文有一句名言: Happy wife, happy life. 意思是指老婆開心,你的生活便會愉快,但令女人快樂,講就容易,做就艱難,女人不是容易満足的動物,得到一様又想得多一樣,又喜歡拿自己老公與別人比較,永遠不會滿足!

男人便不同了,如果可以每日”三餐一篤,一定滿足”,就算自己老婆唔及別人的靚,但抱著唔理好醜,至緊要就手的心態,有得發洩便算,事後不會斤斤計較,各位師兄認為對嗎?
陰陽人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]