• 瀏覽: 3,007
  • 回覆: 22
大家好~有D野想問大家意見

我本身係一個基督徒,想搵返基督徒對象
34歲,離過婚~做裝修
旦係我發覺........好困難
年紀月大~就月急~
我其實都去過什麼基督徒交友APP,旦係都係呃人GA~
我又唔想為左識女仔而轉教會

大家有咩意見呢????^_^

你嚟啱地方,香土戀愛版好多靚女,當中不乏基督徒,你試下pm !

@追魂妹~
@追魂姐~
@追魂姊~
@追魂賓~
@追魂媽~
@追魂家姐~
@追魂師奶~
@追魂大美人
@想菲
@失魂妹
@D奶baby
@畢氏追魂妹~

引用:
原帖由 SamTo 於 2022-8-12 05:56 發表

34歲,離過婚~做裝修
年紀月大~就月急~

畀你識到個基督徒女人之後
你又要要求人年齡啦外貌啦種種要求咪更加難。

其實我一個人根本就唔需要理會對方嘅宗教背景

信教係冇問題但係信都沉迷就係一個問題

大把啦,
你要講多啲優點出黎,
先吸引到女相認

自己教會竟然無

基篤徒駛唔駛奉獻?

is the first time I heard there is no lady in the Christian gathering

引用:
原帖由 SamTo 於 2022-8-12 05:56 發表

34歲,離過婚~做裝修
年紀月大~就月急~

去上一啲同信仰相關嘅課程

引用:

34歲,離過婚~做裝修
年紀月大~就月急~

去砵蘭街啦乜野件條都有,再吾系轉機囉

引用:
原帖由 onizukasensei 於 2022-8-12 14:18 發表
is the first time I heard there is no lady in the Christian gathering
no beautiful lady🤷‍♂️

試下問下朋友,有冇女仔介紹
有基督徒朋友,去婚姻介紹所,搵到基督徒拍拖,但佢冇指明要搵教徒

引用:

34歲,離過婚~做裝修
年紀月大~就月急~

我是女性,唔係基督徒,不過都明白宗教信仰是好重要的價值觀,所以堅持是正確的。

引用:
原帖由 地平綫嘅盡頭 於 2022-8-12 12:30 發表
基篤徒駛唔駛奉獻?
要呀~

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2022-8-12 12:27 發表
自己教會竟然無
真係冇~都係married~ha

引用:
原帖由 7月後的花花 於 2022-8-12 10:27 發表

畀你識到個基督徒女人之後
你又要要求人年齡啦外貌啦種種要求咪更加難。

其實我一個人根本就唔需要理會對方嘅宗教背景

信教係冇問題但係信都沉迷就係一個問題
唔好意思,宗教唔同毒品~每一個宗教都會有自己價值觀,''沉迷''係應用係負面, 改用虔誠會唔會好D?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]