• 瀏覽: 4,887
  • 回覆: 13
  • 追帖: 2
不是普通影相,是逼我影性感擺pose的,穿內衣就影胸部及下體大特寫,或上衣穿新衫,就配內褲,或穿裙,就要拉高裙影內褲造成走光感覺,佢專影尼D。
買左十套新內衣褲,未穿過,不過佢買前講明影左相才可穿才可買,但我不想影,甘又不知好不好夾硬拿來穿。。。。

引用:
原帖由 當前最後的韆鞦 於 2022-8-11 13:21 發表
不是普通影相,是逼我影性感擺pose的,穿內衣就影胸部及下體大特寫,或上衣穿新衫,就配內褲,或穿裙,就要拉高裙影內褲造成走光感覺,佢專影尼D。
買左十套新內衣褲,未穿過,不過佢買前講明影左相才可穿才可買,但我不想影,甘又不知好不好夾硬拿來穿。。。。
冇樣就唔怕既, 果個都係妳老公, 妳叫佢一齊影

引用:
原帖由 當前最後的韆鞦 於 2022-8-11 13:21 發表
小心你老公係地鐵都甘影人地走光

引用:
原帖由 cola929 於 2022-8-11 14:57 發表

冇樣就唔怕既, 果個都係妳老公, 妳叫佢一齊影
但真是不想影,影走光,好反感

引用:
原帖由 Kingjjman 於 2022-8-11 15:59 發表

小心你老公係地鐵都甘影人地走光
影就不會,但搭電梯前面短裙女,佢就會特登行慢幾步隔幾級向上望看對方裙底。。。。。

引用:
原帖由 當前最後的韆鞦 於 2022-8-11 19:54 發表

影就不會,但搭電梯前面短裙女,佢就會特登行慢幾步隔幾級向上望看對方裙底。。。。。
你又點知佢無影

引用:
原帖由 當前最後的韆鞦 於 2022-8-11 19:51 發表

但真是不想影,影走光,好反感
咁佢既性趣 妳可以就下佢既, 睇下妳自己有咩性興叫佢就好, 就就下就一世

引用:
原帖由 當前最後的韆鞦 於 2022-8-11 19:54 發表

向上望下視姦下都好正常, 唔好做犯法野就ok

佢應該入咗什麼人妻攝影會,要交功課!你大鑊!

引用:
應該俾老公影,影完後他會在朋友圈裏與我們分享😁

引用:

good good

引用:
老婆係要滿足男人啦,你唔肯影,出面影人就麻煩,關埋房門兩個人玩乜有咩所謂

引用:
買返D底褲比佢著 然後影返佢 再放上網 等人睇下佢 幾幼小⋯

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]