• 瀏覽: 4,544
  • 回覆: 17
有一日如果你哋心情唔靚,你哋會想男朋友過黎陪你?還是驚自己會發脾氣,唔想揾男朋友陪,寧願自己一個靜吓?

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-8-10 19:17 發表
有一日如果你哋心情唔靚,你哋會想男朋友過黎陪你?還是驚自己會發脾氣,唔想揾男朋友陪,寧願自己一個靜吓?
自己出車靜下 停埋一邊聽下歌 再掃街攞上車狂食

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-8-10 20:49 發表

以前我都會咁做,但人大咗,咁樣兜完一轉返黎,心情一樣冇變,仲發覺又嘥咗一轉油錢添。

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-8-10 21:20 發表

以前我都會咁做,但人大咗,咁樣兜完一轉返黎,心情一樣冇變,仲發覺又嘥咗一轉油錢添。
咁可能對我黎講有用咋 未必個個有用嘛
有時仲會聽聽下歌忍唔住喊埋出黎 喊左會舒服好多 
有時想人陪又會專登去朋友屋企附近叫佢落黎吹下水

引用:
兩種情況都有發生

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-8-10 20:49 發表

係啦有啲鍾意咁

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-8-10 21:20 發表

會咁樣諗,買車係攞嚟揸攞嚟享受㗎。

一句 : 你咪理我!

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-8-10 21:37 發表

咁可能對我黎講有用咋 未必個個有用嘛
有時仲會聽聽下歌忍唔住喊埋出黎 喊左會舒服好多 
有時想人陪又會專登去朋友屋企附近叫佢落黎吹下水
妳需要的是 "私人空間"

引用:
揾PTBF

引用:
香討都無女人上,你問嚟都無用呀

引用:
原帖由 LaLaChow39 於 2022-8-15 17:49 發表

香討都無女人上,你問嚟都無用呀
我試過約過,真係有女士架。

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-8-15 18:17 發表

我試過約過,真係有女士架。
香討喎,幾時嘅事先,依家香討個個話係女人嘅都係男人扮

睇醫生

引用:
原帖由 LaLaChow39 於 2022-8-15 18:53 發表

香討喎,幾時嘅事先,依家香討個個話係女人嘅都係男人扮
三年前

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]