• 瀏覽: 3,638
  • 回覆: 16
  • 追帖: 1
之前比人sell 左做韓國hifu…
效果都有嘅, 但唔算非常明顯+真係唔last得耐
塊面係有firm到+有返D彈性
不過我最想改善既虎紋同木偶紋就冇淺到  
有冇sis真係做過work 的去皺treatment? 係咪要打針啊?

一般説,要效果快就必定是打針(注入)填充劑。長效方法是習慣服用製造膠原蛋白的維生素,讓身體自行建築肌底架構。初時補救是要雙管齊下,慢慢地.有效果後便不用打針或者打一次可以持久D

我諗你韓國hifu機能量唔夠
自然last唔耐
效果就梗係冇thermage~Ulthera呢d咁明顯

thermage~Ulthera效果係唔係真係明顯好多?

引用:
原帖由 前晚灰水管 於 2022-8-11 18:24 發表
試下Thermage FLX都有d用呀,可以last 1年,減細紋,緊緻肌膚同埋膠原再生,我上月做左$6,800/225發thermage試做對眼,唔知依家仲有冇,你上網搵下,至於效果好唔好,都要睇返邊度做,邊個幫你做,我覺得醫生主理嘅好好多
我係b記做過都唔係好貴,唔洗2萬做哂全面

引用:
原帖由 小叮噹愛我 於 2022-8-11 14:09 發表
我諗你韓國hifu機能量唔夠
自然last唔耐
效果就梗係冇thermage~Ulthera呢d咁明顯
Thermage果d我唔夠膽啊 驚痛…
但又想快見效 1516  

引用:
原帖由 pongpongtong 於 2022-8-12 18:00 發表

但又想快見效 1516  
怕痛就做下deep-liner呢啲,唔會好痛,但都有效,但keep短D

引用:
原帖由 pongpongtong 於 2022-8-12 18:00 發表

但又想快見效 1516  
如果想快又怕痛 咁我會建議你打針啦
其實唔會點痛
之前有同事仲試過趁lunch time去打
好快已經搞掂

去紋打針有用d, ulthera同thermage做提拉

我之前係去mtm做, d紋都比較深, 做左一次已經見效, 而且做完效果真係幾持久, 仲可以同佢講最想改善既位, 我就叫佢係眼紋同虎紋重手d, 效果都會好d
我都係朋友介紹去, 佢又係做左1次已經好明顯, 所以我先去

樓主如果你最後決定打針既
我建議你見左醫生先
唔同紋都要用唔同針
好似我之前打眼紋黑眼圈係打熊貓針
但抬頭紋果d就要打botox 效果靚D~

我覺得打逆時針 效果都唔錯~

引用:
原帖由 wasabiyameidei 於 2022-8-15 01:10 發表
樓主如果你最後決定打針既
我建議你見左醫生先
唔同紋都要用唔同針
好似我之前打眼紋黑眼圈係打熊貓針
但抬頭紋果d就要打botox 效果靚D~
想問你之前係邊打?見醫生要額外收費嗎?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]