• 瀏覽: 2,416
  • 回覆: 13
終於下決心去做比堅尼脫毛
問左幾間仲考慮緊揀邊間好 budget唔算多萬萬聲既負擔唔起 但太平又好似伏味濃

引用:
原帖由 rocheee 於 2022-8-10 18:21 發表
終於下決心去做比堅尼脫毛
問左幾間仲考慮緊揀邊間好 budget唔算多萬萬聲既負擔唔起 但太平又好似伏味濃
咁咪自己攪掂,雖然麻煩

我用開M記嘅,脫咗幾次啲毛都幼咗同少左好多。
Bikini 位甘敏感,我反而覺我情願比多d都值

M記係唔錯, 我都有去脫過, 但係樓主budget唔多呢, M記都貴架
我另外有join過一間細嘅, 脫下手臂, 做808機, 雖然療程次數多D, 但係平好多, 同埋都係無痛

比堅尼脫毛早啲開始好啲 又要就下period 所以早啲開始有著數

脫毛太平嘅真係唔敢去 開頭超平 之後就在狂sell

M記太貴,有冇邊間冇咁貴又係用755?

引用:
原帖由 katec2265 於 2022-8-22 07:14 發表
beauskin之前有一折脫毛優惠做緊
大學生好似再平啲,唔知宜家完左未呢

引用:
原帖由 katec2265 於 2022-8-22 07:14 發表
M記貴但永久啵,同埋唔會玩野。
出面好興講都係講永久,但脫左1年之後係就 勁難book.

引用:
原帖由 Kokgkhg 於 2022-8-23 08:16 發表

beauskin之前有一折脫毛優惠做緊
大學生好似再平啲,唔知宜家完左未呢
我都問過B記,一年治療期大約3千,想包埋之後保養可以再加少少錢…

可以試下銀x caxxx, 三千幾有六次加保養

引用:
原帖由 kimmi628 於 2022-8-23 20:37 發表

我都問過B記,一年治療期大約3千,想包埋之後保養可以再加少少錢…
包之後保養係唔係即係轉永久?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]